Altijd veel te korte shirts gedragen. Altijd een probleem met aankopen doen dit i.v.m. Vrij dikke buik. Bij jullie voldoende maten . Ik ben toch niet de enige met een dikke buik en135 kg.
Alles naar wens
Bedankt voor de mooie beoordeling! Veel plezier van de shirts!
Fijne t-shirts voor mijn man. Jammer dat we een paar dagen later een kortingsbon per post kregen. €7,50 korting... waarom komen zulke dingen nooit vóór de bestelling. Kan dit nog verrekend worden? RNL-ECW-LNM-MQB
Ondanks dat het model T-Shirt hetzelfde zou moeten zijn, ervaar ik de Heavy als een krapper model dan de Basic.
Bedankt voor uw opmerking, ik ga dit doorgeven aan onze inkoopafdeling!
mooie kwaliteit ,goede lengte,en snel bezorgd, toppie.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Veel plezier van de shirts!
De ene dag besteld, de volgende werkdag geleverd. Al diverse malen besteld en nog steeds heel tevreden!
Goed-goed!
Bedankt voor de mooie beoordeling! Veel plezier van de shirts!
Uitstekende service. Snel geleverd. Prima kwaliteit.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Veel plezier van de shirts!
Duidelijke bestelhandleiding. Maten kloppen exact. Supersnelle levering.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Veel plezier van de shirts!
Ideaal voor lange mensen. Kwaliteit shirts en snel geleverd.
Heel goed. Snel geleverd
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Geweldig shirt met prima pasvorm en lekker lang voor een prima prijs!
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Goede pasform en fijn dragen.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Veel plezier van de shirts!
Na jarenlang bijna elk jaar nieuwe t-shirts te moeten kopen, omdat ze steeds te kort werden, nu al weer enige tijd "fan" van Girav. Het is even een investering, maar dat betaalt zichzelf terug aangezien je niet meer om de haverklap nieuwe t-shirts hoeft te kopen. De t-shirts zijn en bljjven lekker lang en zijn van zulke mooie kwaliteit dat strijken overbodig is! Als je bij normale t-shirts een XL of XXL koopt om de goede lengte te kunnen hebben, dan zijn de t-shirts ook meteen XL of XXL in de breedte. Bij Girav kun je een slim fit t-shirt kiezen, die mooi aansluit en toch lang is.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Veel plezier van de shirts!
Past goed en zit lekker!!
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Heb een tijd geleden girav shirts gekocht. Heb ervaren dat het uitstekende kwaliteit is. Maar ook uitstekende kwaliteit komt een keer aan zijn levenseinde. Dus gewoon weer nieuwe besteld!
Bedankt voor de mooie woorden!
Positief
prima dus!
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Deze trui is niet voor mij, maar een zeer gewenst cadeau op de Sinterklaaslijst. Samen met iemand anders gekocht. Ik was niet zo handig met bepaalde mail-zaken, maar ben allervriendelijkst aan de telefoon geholpen, om in orde te krijgen wat gewenst was. Dat doet mij goed en maakt me dus tevreden!
Bedankt voor uw positieve reactie! Veel plezier ervan!
De eerste kennismaking is oké
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Maten altijd goed, netjes geleverd.
Bedankt voor uw mooie woorden!
Ondanks een e-mail op zaterdag dat de bestelling verzonden was bleek deze niet bij TPG te zijn, voor niets naar het Primera uitgiftepunt geweest. Een dag later was het pakketje wel gearriveerd. Daarnaast was thuisbezorgen bij meerdere pakjes niet mogelijk maar kon dit enkel via een TPG afhaalpunt, dat kan gemakkelijker. De t-shirts zijn overigens van zeer goede kwaliteit, met de voorgaande levering welke ik dagelijks gedragen heb, gedroogd in de droger heb ik5 jaar gedaan!
Beste Ronald, Bedankt voor uw mooie woorden en uw opmerking! Ik ga dit intern doorgeven. Veel plezier van de shirts!
Ideaal voor langere Mensen. wel weinig keuze in kleuren en prints
Bedankt voor uw beoordeling!
Ze zijn voor mijn man, en dievind ze helemaal geweldig. Mooie kwaliteit en vooral de lengte maat helemaal top.
Wat mooi om te horen, veel plezier ervan!
Al jaren koop ik de blauwe en witte Barcelona shirts en ik ben echt zeer tevreden. Voor nog geen € 20 per stuk heb je een top shirt wat echt jaren mee gaat! Pasvorm blijft goed, krimpt amper en kleur is na jaren nog steeds mooi. Ook dus positief voor het milieu. Nu wollen trui erbij gekocht en benieuwd of de kwaliteit net zo goed is als de shirts.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Hier zijn wij erg blij mee!