Goed produkt, zoals omschreven.
Top materiaal
Dat horen wij graag. Hartstikke bedankt!
Goedemiddag, Toen ik de shirts besteld had, had ik eigenlijk gehoopt dat ze nog een wat 'bredere' hals zouden hebben zodat mijn tshirt niet te zien zou zijn bij mijn trui, de V hals is wel diep genoeg, maar de zijkanten bij mijn schouders zitten nog vrij strak om mijn nek. hebben jullie een shirt waarbij de hals nog wat breder is zodat ook de zijkanten van het shirt niet te zien zijn als ik een trui aan heb? Gr. Joris
We zijn erg tevreden met deze kwaliteit! En heel erg blij met de assortiment van maten!!!!
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10.
Een mooi overhemd gekocht die perfect past. Ik heb relatief een lang lichaam. Bij normale overhemden zie je altijd mijn navel als ik mijn armen omhoog doe. Gelukkig niet bij de extra long overhemden van Girav. Er was een foutje gemaakt bij PostNL gelukkig hielp Girav mee om dit snel op te lossen.
Dit horen wij graag! Hartstikke bedankt voor de leuke review.
Reeds vele jaren draag ik shirts van Girav. Altijd met veel plezier gezien de hoge kwaliteit. Bestellingen worden correct en snel geleverd.
Hartstikke bedankt voor uw team en mooie beoordeling!
Voor mijn gevoel zijn de kragen minder goed als vroeger. Lijkt of ze sneller uitslobberen.
Beste R.A. Herinckx, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u dit treft met onze Girav items. U kunt uw klacht inclusief duidelijk foto's het beste even sturen naar [email protected], dan helpen wij u zo spoedig mogelijk verder en kijken we naar een passende oplossing. Voor nu wens ik u een fijne avond toe!
Mooie shirts, keurige aflevering en zelfs mogelijkheid tot retour zenden!!
Heb ze pas gewassen en 1x gebruikt. Ben nogal fors uitgevallen dus een maat groter zou mij nog beter passen
Hartelijk bedankt voor uw review!
Bestelling was er snel, goed verpakt en fijne kwaliteit. Top
Wij van team Girav zijn erg blij met uw review!
Goede kwaliteit tshirts, lekker lang en zitten heerlijk.
Hartstikke bedankt voor uw 10!
Met korting van de FNV 10 euro mooi t-shirt gekocht, mooie kwaliteit.
Wat fijn om te horen, mooie review!
Voor de eerste keer besteld, maar Top
Hartstikke bedankt voor uw mooie review!
Maatvoering klopt , wel even wennen dat ik een S heb terwijl ik anders een M of een L heb
Heel tevreden!
Super, bedankt voor uw mooie beoordeling!
Ben al vanaf begin klant en met 190 zeer content met dit enige product met respect voor relatief langere mannen, daarnaast gaan de T-shirts lang mee, is de bezorging prima en de prijs ook nog eens aantrekkelijk!!
Dit horen wij graag, hartstikke bedankt!
T-shirts zijn mooi en blijven mooi
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Mijn man is tevreden met de shirts.
Bedankt voor de review!
Vaak pullovers gehad, toch net de mouwen te kort en na paar keer wassen geheel te kort. Nu fraaie Merino willen pullover. Perfecte pasvorm en mooie kwaliteit
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Snelle levering, goede kwaliteit stof. Gratis verzending en retourneren.
Hartstikke bedankt voor uw review!
Mijn vriend is zeer content met zijn lange t shirt , geen getrek of een blote rug meer .
Dit horen wij graag, hartstikke bedankt voor uw 10!
Past precies
Goede koop
Hartstikke bedankt voor uw review!
Hartstikke bedankt voor uw beoordeling!
Fijne shirts hoge kwaliteit snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Dank voor de beoordeling!