Perfecte maat voor mijn bovengemiddelde lengte
Beste Alex, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat de pasvorm perfect is voor u. Veel plezier met uw T-shirts! 😊
Fijne kleding voor lange mensen. Prima kwaliteit voor een redelijke prijs.
Beste Kees, Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat onze kleding goed bevalt. Veel draagplezier! 😊
Vlotte levering, prima shirts
Beste Teun, Wij van team Girav worden heel blij van uw 10 en uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw aankoop en een fijn weekend!
…..
Beste Caspar, Bedankt voor de mooie 10!
Snelle levering goed product!
Beste Henk, Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10! Bedankt!
Supersnel in huis en altijd van hoge kwaliteit. Ik ben vaste klant!
Beste Anja, Wat een mooie complimenten! We zijn blij met u als vaste klant!
Goede kwaliteit. Draagt soepel. Bij het vallen van de avond bijna iedere dag.
Beste Jan-Cees, Bedankt voor uw mooie 10 en heel veel plezier met uw aankoop!
Al lang vaste klant bij Girav, inmiddels hangt er niets anders meer in mijn kast. In het bijzonder is de klantenservice erg goed, nemen altijd gelijk op en ik krijg altijd mijn zin (ook als ik moeilijk aan het doen ben)
Beste Joris, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat onze klantenservice altijd voor u klaarstaat. We helpen u natuurlijk graag!
Goede kwaliteit, snel geleverd.
Beste Marcel, Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Netjes,snel en goed passend
Beste Brian, Bedankt voor de mooie 10! We wensen u heel veel draagplezier!
Makkelijk bestellen, snelle levering en goede producten
Beste Henk, Bedankt voor de beoordeling en heel veel plezier met uw aankoop!
heb ze teruggestuurd en ga nieuwe bestellen de maat was niet goed
Beste Jacob, Bedankt voor uw beoordeling! Wat jammer dat de maat niet goed was. U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice voor een omruiling.
Wederom gewoon goed en gemakkelijk geregeld.
Beste Martin, Bedankt voor de mooie 10!
De v-hals van slim line t-shirt lijkt dieper dan die van de shirts die ik al van Girav heb. Is minder mooi.
Beste Ewout, Bedankt voor uw beoordeling! Het klopt inderdaad dat onze T-shirts met V-hals verschillende dieptes hebben. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.
Stijlvolle, tijdloze kleding - Perfecte pasvorm voor lange mannen. Combinatie van comfort en kwaliteit, met een uitstekende klantenservice als kers op de taart. Echt top!
Wij van Team Girav zijn erg blij met uw 10. Bedankt!
Ik ben 2 meter lang en ik loop er altijd tegen aan dat mijn kleding óf te kort óf te breed is. Nu heb ik voor het eerst bij Girav besteld en ik ben behoorlijk tevreden. Ik ga zeker meer dingen bestellen bij Girav!
Beste Xavier, Bedankt voor het delen van uw ervaring en de mooie woorden! We wensen u heel veel plezier met uw aankoop!
De maat is goed, de kleur is goed, de prijs is goed en wat ik perfect vind dat de kwaliteit verrekte goed is. Blij met deze aankoop. Doei
Beste Fritz, Wat een mooie complimenten! Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop!
dit was de eerste keer op aanraden van mijn schoonzoon en ik ben er erg blij mee
Beste Marina, Bedankt voor uw beoordeling en heel veel draagplezier gewenst!
Wij kopen al jaren bij jullie de shirts blijven prachtig dus goede kwaliteit
Beste Rina, Bedankt voor uw mooie 10 en dat u al jarenlang klant van ons bent!
Shirts zitten heerlijk, t' voelt lekker en het staat goed! Ook wel sjiek genoemd.
Beste Harrie, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen!
Makkelijk bestellen, goede kwaliteit, snelle levering.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! We wensen u veel draagplezier!
Ik heb onlangs Oxford Naadloze Sokken, 6-pack Navy gekocht. Dezelfde sokken begonnen na zeer lang en intensief gebruik te slijten. Deze waren aan vervanging toe, en door de zéér positieve ervaring met de sokken heb ik deze weer opnieuw bij Girav besteld. De sokken dragen goed, zakken niet af, en de pasvorm blijft ook na vele wassen en drogen goed. Ik beveel deze sokken aan.
Beste Hans, Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat de sokken goed blijven zitten en hun pasvorm behouden. Veel draagplezier! 😊
vind de t shirts wel wat zurig stinken
Beste Andre, Dank voor uw feedback! Zwarte T-shirts kunnen soms een lichte geur hebben door het verfproces. Dit verdwijnt meestal na de eerste wasbeurt. We raden aan om het shirt voor het dragen een keer te wassen op een mild programma. Laat het ons weten als u nog vragen hebt! 😊
Prima kwaliteit Oals altijd van girav. Been altijd tevreden met de producten en snelle levering. En vooral met de mogelijkheid van extra long, daar ben ik zeer blij mee
Beste Peter, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u een tevreden klant bent. Veel plezier met uw aankoop!
Bedankt de bestelling was weer oké
Beste Ron, Wij van team Girav worden heel blij van uw 10! Bedankt! 😊