Kwaliteit goed maar ook goed aan de prijs

Snelle en nette levering. Als klant graag wat meer kortingsvouchers

zeer goed

snelle levering Goede pasvorm

Hele mooie T shirts

passen heel mooi en goeie lengte

Volgende dag in huis.

Per ongeluk 2 t-shirts besteld ipv 3, dus duurder. Voor de prijs van 45 euro kregen we alsnog die aanbieding.

Mooi shirt

Mooi wit shirt. Ben er blij mee.

Hartstikke goede shirts

Duidelijke site en maatregel, makkelijk bestellen, helemaal tevreden!

SUPER Shirts

Er was een soort shirt op de website niet verkrijgbaar, dus even gebeld.....waarom niet. Kreeg een zeer vriendelijke mevrouw ad telefoon die zij dat het kwam omdat het bij de zomer collectie hoorde en daarom niet beschikbaar was. Deze mevrouw ging kijken of er nog ergens iets in een hoekje lag en zou dan contact opnemen. Serieus....... 10 min later telefoon met de mededeling dat ze iets gevonden had en het zou opsturen. Ik vroeg nog hoe te betalen en ze zij hoeft niet krijgt u van ons. Dat is toch leuk!!!! De shirts koop ik al jaren voor mijn werk en vrije tijd. Ik vind de kwaliteit top en blijven lang goed ook na veel wassen

prima shirts, snelle en professionele levering en verpakking.

Super shirt

Heerlijke zittende shirts die lang mee gaan

Fijne shirts

Mooie shirts van goeie kwaliteit

Kwaliteit die lang blijft

Zowel letterlijk als figuurlijk !

Erg fijn draagcomfort

Erg goede kwaliteit zit als gegoten

positieve ervaring

goed materiaal en uitstekende pasvorm

foutloos, goede kwaliteit

snel bezorgd, prima kwaliteit shirts, fijn dat je verschillende lengtes kan kiezen; ik vind het fijn als shirts wat langer zijn

Zoals als jaren perfect

goede kwaliteit en pasform,al jaren zeer tevreden !

Super t-shirts

Onze ervaring is super positief, zowel de undershirts als de polo’s en shirts met lange mouwen! Ohja ook het vest is een aanrader :)

Mooie polo’s, prima snelle levering

Shirt’s die perfect passen, kom je niet vaak tegen. Mooie kleur, blijft prima in de was.

Fijne shirts

Al jarenlange ervaring

Fijne t-shirts

Fijne t-shirts met mooie kraag en prima lengte. Wel prijzig!

Alles top

Geweldig alles

Supersnel geleverd en consistente kwaliteit

Supersnel geleverd en consistente kwaliteit

Beperkte keus en onduidelijke maten

Mijn man is erg lang en heeft moeite om goede shirts te vinden die ook nog leuk zijn. Dus ik dacht ideaal een webshop voor lange mannen. Maar vind de keus nog erg beperkt het zijn veel effen shirts en weinig opdrukken. Die er wel zijn zijn dan weer niet verkrijgbaar in zijn maat. Ik had verschillende besteld en de maten vallen ook nog eens verschillend. Je zou zeggen dat dezelfde maat van een merk hetzelfde moeten vallen

Super product

Ivm rugklachten moet ik altijd een hemd aan hebben. Doordat deze langer zijn en een goeie pasvorm hebben blijven ze heel goed zitten en gaan ze niet uit de broek bij het bukken . Ook een voordeel dat ze erg lang goed en mooi blijven. Prijs is aan de hoge kant maar kwaliteit kost nu eenmaal geld ( jammer genoeg )

Zowel passend wat de maat betreft als de prijs!!

Zowel passen wat de maat betreft als de prijs