Mijn man is erg lang en heeft moeite om goede shirts te vinden die ook nog leuk zijn. Dus ik dacht ideaal een webshop voor lange mannen. Maar vind de keus nog erg beperkt het zijn veel effen shirts en weinig opdrukken. Die er wel zijn zijn dan weer niet verkrijgbaar in zijn maat. Ik had verschillende besteld en de maten vallen ook nog eens verschillend. Je zou zeggen dat dezelfde maat van een merk hetzelfde moeten vallen
Wat vervelend dat u niet slaagt met het vinden van het juiste artikel voor uw man. Zou u een mail kunnen sturen naar [email protected], dit omdat wij u helaas via het msn nummer niet kunnen bereiken. Wij willen u graag helpen. Al vast bedankt!
Ivm rugklachten moet ik altijd een hemd aan hebben. Doordat deze langer zijn en een goeie pasvorm hebben blijven ze heel goed zitten en gaan ze niet uit de broek bij het bukken . Ook een voordeel dat ze erg lang goed en mooi blijven. Prijs is aan de hoge kant maar kwaliteit kost nu eenmaal geld ( jammer genoeg )
Hartstikke mooi! Wij van team Girav zijn erg blij met uw beoordeling!
Zowel passen wat de maat betreft als de prijs
Onwijs bedankt voor uw beoordeling!
Altijd goed!!
Wij van Team Girav zijn erg blij met uw 10!
Niet heel mooi rond strak boordje. Van alan red mooier
Hartelijk dank voor uw review, we zullen het doorgeven!
Prima pasvorm en kwaliteit en snelle levering! Een aanrader!
Bedankt voor uw positieve reactie, veel plezier van de shirts!
Pasvorm en de juiste maat in lengte en boord. Zeer tevreden bestel nogmaals
Fijn! Dank voor uw beoordeling!
netjes op tijd en mooie shirts
Dank voor uw beoordeling!
Bestellen, ontvangen, mooie kwaliteit, perfecte pasvorm, TOP !!!!!
Dank voor uw 10!
Zeer tevreden. Zit goed en valt niet op onder een witte blouse.
Dank voor uw 10! Blij mee!
In een dag geleverd, goede pasvorm
Dank voor de beoordeling!
Ben iets van 7 jaar klant en uiterst tevreden over de Girav service!
Dat is super om te lezen! Dank voor uw 10!
Girav komt na wat men beloofd
Dank voor de beoordeling!
Alle artikelen van shirt tot trui zijn mooi van kwaliteit en blijven ook ontzettend mooi! Dikke verdiende 10!
Heel fijn om te horen! Dank voor uw beoordeling!
In 1x goed.
Bedankt!
Wel elke keer een bestelling verloopt soepel, snelle levering duidelijke taal en ook nog kwaliteit. Met name de shirts uiteraard alle pasvormen en mogelijkheid tot gratis retour! Ik ben boven >200cm lengtemaat is lastig, bij girav niet. Het is echt waar voor je geld, al is het soms prijzig. Ze maken lange mensen simpelweg blij :-). Casual top, sportshirts nog beter :-). Geen onzin gewoon duidelijke t-shirt taal!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, daar zijn wij heel blij mee!
Als je deze 1 x hebt aan gehad kun je andere niet meer verdragen. Het draagt zo comfortabel het zit heerlijk aan je lijf
Wij van Team Girav zijn blij met uw 10!
mooie lange super t'shirts
Bedankt, en veel plezier van uw shirts!
Snelle levering, goede kwaliteit en perfecte pasvorm.
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Mooie Shirts en goed verpakt. Meer duidelijkheid over de manier van afleveren.
Bedankt!
Snelle levering en altijd goede kwaliteit
Wij zijn heel blij met uw 10! Veel plezier van uw shirts!
Snel, goed verpakt, juiste maat en topkwaliteit.
Is makkelijk shoppen zo
Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier van uw shirts!
T-shirt passen zeer goed en zijn van goede kwaliteit. Zijn de enige T-shirts die ik koop. Girav is voor blousen en T-shirts shop to go.
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10, bedankt!
Voor de 2e keer tshirts voor mijn man besteld en ze waren binnen 36 uur in huis. Kortom een goede service en een geweldig product.
Hartelijk dank!