Mooi shirt, goede lengte en zeer snelle levering
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Goed product en snelle levering. TOP!
Dit horen wij graag! Hartstikke bedankt
Al jaren goede ervaringen
s’s avonds besteld en de andere dag al bezorgd.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw beoordeling. Bedankt!
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10, bedankt en veel plezier van uw shirts!
Heel betrouwbaar. Past geweldig.
Bedankt voor uw mooie beoordeling, veel plezier van uw shirts!
Heel blij met mijn mooie shirts, perfect voor 2 meter lang, eindelijk geen xl crop tops meer :) en volgende dag in huis.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en veel plezier van uw shirts!
Site: een 2-pack wordt bij het veranderen van kleur een enkel shirt. onduidelijk of korting op 3 gekleurde shirts ook bij verschillende kleuren geldig is. Als je eerst geselecteerd hebt op maat, en vervolgens een shirt uitkiest, moet je weer de maat selecteren. bestellen en verzenden: direct verzonden blijkt niet hetzelfde te zijn als morgen in huis.
Bedankt voor uw beoordeling. Ik geef uw feedback door aan onze E-commerce afdeling.
Altijd tevreden! Het zijn mooie shirts.
Wij van team Girav zijn heel blij met uw 10!
De shirts van Girav passen perfect, ideaal voor gebruik onder een overhemd. Shirts blijven netjes in je broek en materieel is sterk Na een jaar intensief dragen zijn ze wel aan vervanging toe voor mij, maar dat is niet omdat ze uit elkaar vallen!:)
Bedankt voor uw beoordeling!
Eindelijk ook leuke bedrukte t shirts in een lange uitvoering! Super!
Dank u wel voor uw beoordeling, zijn wij blij mee. Veel plezier van uw shirts!
Mooie polo. De drie knoopjes geven klasse. Jammer dat het kleurassortiment beperkt is.
Wij zijn heel blij met uw 10, bedankt!
Heel fijn dat mijn regular shirt wat langer is dan bij andere merken. Heel handig maat gevonden door m'n lengte en gewicht in te vullen. Keuze slim fit of niet; v-hals of ronde hals, veel keuze in ieder geval. Blij met mijn keuze.
Wat fijn dat u zo blij bent met Girav, dat horen wij graag!
Girav heeft een steeds ruimer assortiment shirts met zeer goede pasvorm
Bedankt en veel plezier van uw shirts!
Comfortabele shirts
Bedankt!
Het maatsysteem van Girav had al lang en breed de standaard moeten zijn! Maar het is niet alleen het maatsysteem dat de shirts zo goed maakt, de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de shirts zelfs na een jaar er qua vorm en kleur nog als nieuw uitzien en daarbij voelt de stof zeer aangenaam op de huid. Werkelijk top!
Wij van team Girav zijn heel blij met uw lovende woorden, bedankt!
Zie boven
Bedankt!
Prima shirt perfecte levering
Bedankt voor uw 10!
Geen opkruipende T-shirts voor mij, want die van Girav koop ik perfect op lengte.
Bedankt voor uw 10!
Precies wat ze zeggen: lang genoeg maar niet te wijd :-) En goede kwaliteit!
Bedankt voor uw positieve beoordeling, geniet van de shirts!
Dag na bestelling al geleverd. Goede pasvorm
Wij zijn heel blij met uw 10!
Het is een goed, fijn shirt. Prettig onder een blouse.
Bedankt voor uw beoordeling, veel plezier ervan!
De merino is van uitstekende kwaliteit en past eindelijk perfect!
Wat mooi om te horen, bedankt! Veel plezier ervan!
Bestelt en snel gekregen, zoals het hoort
Bedankt voor de positieve beoordeling, geniet van de shirts!
Het bevalt erg goed, lekker lang en mooie kwaliteit
Bedankt voor de positieve beoordeling, geniet van de shirts!