Mooie kwaliteit en super qua lengte! Had ik al ervaring met de shirts, nu ook een prachtig overhemd op lengte. Ook het draagcomfort maakt het een perfecte combinatie. Super blij mee!

Goede service ik ben zeer tevreden

Alles netjes verpakt en keurig op tijd afgeleverd. Hier ga ik vaker bestellen.

Betrouwbaar!

Ik bestel al langere tijd mijn shirts bij Girav. Kwaliteit, pasvorm, ruime keuze in modellen en kleuren. Snelle levering en scherpe prijs. Aanrader!!

Goede pasvorm en eindelijk t-shirts die lang genoeg zijn.

Top kwaliteit

Degelijke kwaliteit.

Zeer mooie shirt

Behalve over lengte en pasvorm ook zeer tevreden over materiaal en kwaliteit. Fijne zachte shirts.

Bestelproces is snel verlopen

Bestelde produkten waren prima verpakt en snel geleverd.

Het zijn hele fijne 't shirts

Waarom zijn de zwarte en witte niet de prijs van de andere kleuren??? Veel duurder

Zit goed

zit goed en de goede lengte.

Zeer goede pasvorm (krimpt na wasbeurt ??)

Goede service en mooie kwaliteit!

Goede service en mooie kwaliteit!

Prima shirts van goede kwaliteit

Girav shirts zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee.

Als altijd SUPER

T shirts van zeer goede kwaliteit en dus nog goedkoop ook gelet op prijs-kwaliteisverhouding. Bestel en levering ongekend goed en accuraat. Zeer betrouwbaar dus en zeker aanbevelingswaardig Vijf sterren!

Uitstekend, goed zomer shirt

Zocht een dun en lang zomer ondershirts, ik heb ze gevonden. Bedankt Girav voor de uitstekende kwaliteit en dat ze zo lang zijn.

Fijne pasvorm heerlijke kwaliteit

Fijne pasvorm heerlijke kwaliteit

Voldeed aan mijn wens.

Shirts die voor mij zijn gemaakt

Had een bestelling gekregen waar een shirt in zat die niet goed was en netjes een nieuwe gekregen.

Top spullen, jammer dat er in mijn maat weinig keuze is

Shirts die ik je zijn top. Maar keuze is beperkt

goede kwaliteit

goede kwaliteit en pasvorm

TOP kwaliteit

Perfecte site goedadvies over de lengtemaat. Snelle levering. Top kwaliteit shirt.

Perfect passende t-shirts.

Zoals verwacht, niets aan veranderen.

Goede qualiteit

Fijne pasvorm en goede qualiteit.

Goed en snel!

Goede maat.

Eindelijk een kledingzaak/merk die kleding maakt die ook langere mannen past!

Top ervaring: goede site, snelle levering en goede kwaliteit.

Erg blij met de t shirts en het overhemd

We hadden al meer produkten van girav, het zijn de enige t shirts die ik ken die na een paar maanden wassen en drogen nog steeds lang genoeg zijn. Wel iets gekrompen maar doordat ze zo lang zijn, nog steeds lang genoeg. Minpuntje is de website, ik kon de rode t shirts niet vinden omdat die blijkbaar alleen in 1 pack verkrijgbaar zijn en ik daar niet 1, 2, 3 bij kon komen. Tip: laat eerst alle mogelijke kleuren van t shirts enzo zien en dan pas de keuze voor 1 pack, 2 pack enz. Ik heb dit bij een vorige bestellen ook al eens aangegeven