Dit T-shirt is zeer licht en luchtig.
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
bij ons kon ik via de website niet bestellen (door storing op de site of bij ons zelf op de pc) , dit aangegeven en door een medewerker geholpen .
Fijn om te horen dat wij u konden helpen, veel plezier van uw shirts!
Ze passen perfect juiste maat en lengte!
Bedankt voor uw 10!
De titel zegt al alles
Hartelijk dank voor uw 10, zijn wij blij mee!
Bestelke, bevestiging, volgende dag netjes bezorgd. Uitstekende service. Meteen een retourbon voor het geval dat... Maar die is nergens voor nodig hoor.
Bedankt voor uw reactie!
Ik ben 209 cm lang en dit zit goed.
Bedankt, veel plezier van uw shirts!
Past goed en zit lekker. Vaak na een tijdje (aantal keren wassen, vlekken, slijtage) beginnen de uitdagingen. Daar wacht ik nog op. Maar so far, so good!
Dank!
Dank voor uw 10!
Heel snel in huis. De shirts zijn echt mooi en blijven ook mooi. Pasvorm is super en mijn man ziet er altijd netjes uit
Duidelijke site & Snelle service
Dank voor uw beoordeling!
Fijne T-shirts, die gewoon heerlijk zitten en ook qua form goed passen. Tot nu toe altijd tevreden geweest over de T-shirts.
Dank voor uw 10!
Heerlijke shirts! Zitten als gegoten en rug blijft bedekt op de fiets!
Dank voor uw beoordeling!
mooie lengete eindelijk na jaren zoeken goede shirts
Dank voor uw 10!
Deze hemden zijn lang genoeg zodat ze over de buik heen kunne dan zit ik niet de hel dag met een blote buik in mijn rolstoel
Dank voor uw beoordeling!
De T-shirts zien er goed uit. Heb ze nog niet gedragen!
Bedankt voor uw 10!
Ben zeer tevreden over de kwaliteit en de zeer snelle service! Ze beloven veel MAAR ze maken het ook waar Met andere woorden ze doen wat ze beloven!
Wij zijn blij met uw 10! Dank!
Ik koos een onder t-shirt en mij werd niet direct duidelijk dat bij de type-namen verschillende materialen en diktes hoorden. Mijn insteek is materiaal en dikte en afwerking. Niet type namen. Daardoor bestelde ik eerst de verkeerd t-shirts, daarna de goede (denk ik). Ik ben er jog steeds niet zeker van of ik de optimale keuze deed. Het zou goed zijn, zeker voor onder t-shirts, als jullie aangeven welke onder welke andere t-shirts verborgen blijven. Dit ivm de diepte van de hals.
De extra lange t-shirts van zeer goede kwaliteit geven heel lang en veel draagplezier! Ook aan de beloofde levertijd wordt voldaan: binnen 24 uur zijn de shirts in huis!
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
besteld via internet, snel bezorgd. shirts zijn niet goedkoop, maar wel goede kwaliteit en daar betaal je voor. zeer tevreden.
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Goede pasvorm, heerlijk materiaal en te dragen onder een blouse of als t shirt. Blijft mooi na ....tig keer wassen. Top shirts!! Barcelona M/LF
Wat een mooie beoordeling, bedankt! Veel plezier van de shirts!
Hele mooie kwaliteit shirts.
goed in alle opzichten
Fijn om te horen, veel plezier van de shirts!
Heerlijk soepele lange T-shirts die prettig dragen
Bedankt voor uw positieve beoordeling, veel plezier van de shirts!
In verband met mijn stoma zijn ze lekker lang en passen perfect
Fijn om te horen, veel plezier van de shirts!
Goede kwaliteit en makkelijke manier van bestellen door de goede uitleg van de maten