Zeer tevreden met de afloop.

Goeie kwaliteit mooi lang daar mijn man 193m groot is, ben ik heel blij dat ik Girav ontdekt heb. Ik ga zeker vaker wat t'chirts bestellen.

Mooie t shirts

Goede kwaliteit mooi aan sluitend

Top!!

Fijne pasvorm en goede kwaliteit; snel geleverd

Goede kwaliteit en goede pasvorm.

Mooie kwaliteit maar niet geheel passend

De maat is goed maar ik had beter een ander model kunnen kiezen dat iets strakker om mijn lijf zit.

Top produkt

Mooi product en op tijd geleverd topy

fijne T-shirts; prima kwaliteit

prima kwaliteit; snelle levering

Super tshirts

Mooie kwaliteit, zit lekker en de pasvorm is super. Ik draag ze elke dag en zal in de toekomst zeker blijven kopen van Girav. Het enigste wat mij tegenvalt is het uitzoeken van de juiste pasvorm. De grafieken vindt ik niet duidelijk en volgens mij staan er ook fouten in, zoals dat long fit langer is dan extra long fit bij de longsleeves? Lijkt mij dat dat niet zo is.. Ik had het maar op de gok gedaan en gelukkig precies goed. Ik weet dus wat ik nu voortaan moet kopen :) Kortom, zeker aan te raden, maar even lastig kiezen voor je maat. PS @Girav: zou leuk zijn als jullie wat casual ontwerpen maken voor de witte shirts, dan geen printjes, maar iets zoals een borstzakje, of iets op de mauwen..

Erg goed en goed passend

Girav shirts zijn prettig voor mensen die wat langer zijn dan de gemiddelde medemens.

Goede pasvorm en conform van deze katoenen shirts is goed. Toch verschijnen er de laatste tijd aan de onderkant van de voorzijde van de shirts wat kleine gaatjes.

superfijne shirts

ik draag ze al jaren

fantastisch

Heerlijke shirts en heerlijk lang en groot heb nu totaal zes stuks mijn man wil niets anders bedankt voor de fijne bestelling keurig verzorgd.

Prima kwaliteit

Heel prettig om op de site de juiste maat te vinden.

Prima kwaliteit.

Prima shirt en goede maat. Lengte zou voor mij nog iets korter mogen zijn.

Mijn favo merk

Ik heb al jaren van alles van Girav. De kwaliteit en pasvorm is perfect.

Zeer mooie kwaliteit shirt.

Voor zoon shirts besteld in 4 kleuren. Eerste zending was toch te lang. Retour gestuurd, nog geen bevestiging of geld terug gekregen. Tweede zending iets minder lang besteld, zoon is er erg blij mee. Minpuntje is de betaling, je krijgt de mogelijkheid om achteraf te betalen volgens de betaalomgeving maar dit werkte alle twee de keren zeker niet. Ik kwam alleen door het betaalproces door gelijk te betalen.

Product snel in huis en zit zeer comfortabel.

Aan uitstekend is verder niets toe te voegen.

Eindelijk eens de goede maat.

Shirts zijn van goede kwaliteit en met het invullen van de maatwijzer heb ik eindelijk eens de goede maat gekregen.

Mooie stof Perfecte pasvorm Fijne lengte

Prima shirt, maar mouwen zijn te lang voor polo

Zie titel

Erg blij met deze maten. Ik zou een 10 geven als de Shirts een duurzame herkomst zouden hebben (zowel teelt van katoen als fabricering en werkomstandigheden van arbeiders) Hier zou ik ook meer voor willen betalen

Goede T-shirts

Makkelijk besteld, redelijk snel geleverd, alles goed verlopen

Snelle levering en goede pasvorm

Betrouwbaar!

Duidelijk en volgens afspraak!

Prima producten maar gewoon achter gelaten door de bezorger zonder contact, bijna kwijt dus

Zie boven