Beste t shirts ooit en super snel geleverd

Ik ben zelf 1.92 lang en dit zijn de eerste t shirts die niet uit m’n broek gaan

Prima kon niet beter

Heel goed levering op tijd netjes ingepakt en op tijd geleverd prima service

Erg tevreden, mooi verpakt ook.

Erg blij met de eerste bestelling, goede kwaliteit t shirts, vlot bezorgd en mooie verpakking.

Overzichtelijke webshop en vlotte levering

Ik vond het een fijne overzichtelijke website. En de voldoende dag had ik mijn bestelling al thuis.

Zit erg comfortabel.

Zeer snelle levering.

prima pasvorm

Heerlijk, zo'n T-shirt dat gewoon past. Voor mij gemaakt. Vlot en probleemloos geleverd. Ik ga niet meer naar een ander.

Moois van Girav

Super vest, mooie kleur en uitstekende pasvorm.

Snel en goed

Alles snel geleverd en alles makkelijk kunnen vinden op de site

Snelle levering.

Goede pasvorm en draagcomfort.

Lekker lang

Eindelijk een t-shirt wat de rug bedekt houdt bij bukken !

Helemaal tevreden.

Perfecte pasvorm, ziet er goed uit. Snel geleverd. Goede service. Kwaliteit moet in de toekomst blijken.

Geweldige shirts en snelle levering

Via een televisie reclame op de website gekeken omdat ik mijn t-shirts te klein vond. Eerst een twee pack Sydney Long Fit T-Shirts aangeschaft en zaten als gegeten. De dag erna gelijk maar een six pack besteld en wederom snel verstuurd.

Prima kwaliteit, goede pasvorm

T shirts zijn bij mij vaak te kort, deze zijn extra lang te bestellen en zitten prima.

Precies zoals ik wou

Op de website werd aangegeven dat ik beter "long" t-shirts kon kopen, maar ik wilde toch even de "normal fit" proberen, deze is al wat langer dan t-shirts van andere merken en zit mij beter dan de long versie. Na de reguliere t-shirts echt een verademing om er nu een te dragen die wel de juiste lengte heeft en niet als een tent om m'n lichaam heen zit.

Super blij mee zit als gegoten Perfectie lengte Gelijk meer t shirts besteld

Mooie en goede kwaliteit shirts, prima pasvorm en een supersnelle levering. Een dikke 10!

Heerlijk stofje eindelijk lengte

lekker stofje, voor het eerst echt de goede lengte! (voor mijn man) aan de prijs maar het wel waard.

Perfect, snel en betrouwbaar

Perfect, snel en betrouwbaar

Prima producten

In het verleden meerdere keren besteld. Producten zijn prima. Echter bij de laatste bestelling tot 2x toe contact moeten opnemen omdat mijn bestellingstatus niet bijgewerkt en verzonden werd.

Pasvorm is goed

Snelle levering, goede kwaliteit en pasvorm

Goede producten, mooie prijs/kwaliteit verhouding

Een goed passend T-shirt

Geen bouwvakkers decolleté meer, collega's blij.

Super goede extra long shirts

Heel erg tevreden goede mooie kwaliteit long shirts

Uitmuntend

Razendsnelle levering, goede verpakking en niet in de laatste plaats; prima producten van mooi materiaal en een perfecte passvorm.