Heel prettig om op de site de juiste maat te vinden.
Dank voor uw positieve beoordeling!
Prima shirt en goede maat. Lengte zou voor mij nog iets korter mogen zijn.
Dank voor uw beoordeling!
Ik heb al jaren van alles van Girav. De kwaliteit en pasvorm is perfect.
Wat mooi om te horen, veel plezier van de shirts!
Voor zoon shirts besteld in 4 kleuren. Eerste zending was toch te lang. Retour gestuurd, nog geen bevestiging of geld terug gekregen. Tweede zending iets minder lang besteld, zoon is er erg blij mee. Minpuntje is de betaling, je krijgt de mogelijkheid om achteraf te betalen volgens de betaalomgeving maar dit werkte alle twee de keren zeker niet. Ik kwam alleen door het betaalproces door gelijk te betalen.
Dank voor uw beoordeling!
Aan uitstekend is verder niets toe te voegen.
Fijn om te horen, veel plezier van de shirts!
Shirts zijn van goede kwaliteit en met het invullen van de maatwijzer heb ik eindelijk eens de goede maat gekregen.
Mooie stof Perfecte pasvorm Fijne lengte
Zie titel
Dank voor uw beoordeling! Wij hebben speciaal een light shirt ontwikkelt met kortere mouwen die ideaal is voor onder een polo. Bijgaand de link van dit shirt; https://www.girav.nl/catalog/product/view/id/40295/s/lang-wit-ultra-light-heren-tshirt-hanoi-113410/
Erg blij met deze maten. Ik zou een 10 geven als de Shirts een duurzame herkomst zouden hebben (zowel teelt van katoen als fabricering en werkomstandigheden van arbeiders) Hier zou ik ook meer voor willen betalen
Dank voor uw beoordeling en feedback, ik zal dit intern doorgeven!
Makkelijk besteld, redelijk snel geleverd, alles goed verlopen
Dank voor de positieve beoordeling!
Snelle levering en goede pasvorm
Dank voor de positieve beoordeling!
Duidelijk en volgens afspraak!
Zie boven
Verbazingwekkend snel geleverd, keurig verpakt en kwaliteit zoals ik gewend ben!
Fijn om te horen, veel plezier van de shirts!
Snelle service, goede kwaliteit shirts
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Heel blij met de .ooie full colour shirts!
Dank voor de mooie beoordeling!
goede kwaliteit tshirts
Dank voor de positieve beoordeling!
Ze zijn precies goed en doordat ze langer zijn hoef je ze niet telkens naar beneden te trekken.
Fijn om te horen, veel plezier van de shirts!
Het product draagt zoals verwacht prima. Ook de levering was snel en kon gewoon in de brievenbus.
Dank voor de positieve beoordeling!
Goede kwaliteit. Eindelijk een winkel gevonden die de juiste lengte shirts heeft voor mij.
Fijn om te horen, veel plezier van de shirts!
Snelle service goede levering fijne producten
Al meerdere malen shirts bestelt en het is altijd snel geleverd en wat ik ook even moet zeggen dat het prachtig is verpakt. Super netjes.
Dank voor de mooie beoordeling!
Overzichtelijke website, het online bestellen ging was simpel mede door de prima omschreven productinformatie. De bestelde shirts waren zeer snel geleverd.
Dank voor de positieve beoordeling!
Mooi design, mooie stof. Uitstekende pasvorm.
Dank voor de positieve beoordeling!
Snelle levering en prima communicatie. Fijne shirts en uitstekende pasvorm.