Duidelijk en volgens afspraak!
Zie boven
Verbazingwekkend snel geleverd, keurig verpakt en kwaliteit zoals ik gewend ben!
Fijn om te horen, veel plezier van de shirts!
Snelle service, goede kwaliteit shirts
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Heel blij met de .ooie full colour shirts!
goede kwaliteit tshirts
Dank voor de positieve beoordeling!
Ze zijn precies goed en doordat ze langer zijn hoef je ze niet telkens naar beneden te trekken.
Fijn om te horen, veel plezier van de shirts!
Het product draagt zoals verwacht prima. Ook de levering was snel en kon gewoon in de brievenbus.
Dank voor de positieve beoordeling!
Goede kwaliteit. Eindelijk een winkel gevonden die de juiste lengte shirts heeft voor mij.
Fijn om te horen, veel plezier van de shirts!
Snelle service goede levering fijne producten
Al meerdere malen shirts bestelt en het is altijd snel geleverd en wat ik ook even moet zeggen dat het prachtig is verpakt. Super netjes.
Dank voor de mooie beoordeling!
Overzichtelijke website, het online bestellen ging was simpel mede door de prima omschreven productinformatie. De bestelde shirts waren zeer snel geleverd.
Dank voor de positieve beoordeling!
Mooi design, mooie stof. Uitstekende pasvorm.
Dank voor de positieve beoordeling!
Snelle levering en prima communicatie. Fijne shirts en uitstekende pasvorm.
Dank voor de positieve beoordeling!
Sinds enkele jaren tevreden gebruiker over de blijvend goede kwaliteit en pasvorm. Service is top.
Dank voor de positieve beoordeling!
Prima shirts, kwaliteit goed enig minpuntje Is het niet leveren op de aangegeven dag maar dag later....luxe probleem van deze tijd.
Dank voor de positieve beoordeling!
Ik ben twee meter eindelijk een shirt op maat
Fijn om te horen, hier doen we het voor!
De pasvorm is perfect. Meteen de eerste bestelling de juiste maat. En dat terwijl ik, met een flinke buik, vaak moeite heb een goede pasvorm te vinden. Meteen extra shirts besteld. We bedrukken ze zelf en dat werkt ook prima.
Dank voor de positieve beoordeling!
Net gekocht. Nog geen ervaring.
Dank voor de positieve beoordeling!
Prima shirt, goede kwaliteit. Met de maattabel past hij goed.
Dank voor de positieve beoordeling!
T-shirts blijven goed van pasvorm. Verschillende kleuren besteld, ook een onder t shirt besteld, was even wennen want er zit geen boord aan, hopelijk blijft deze dan toch mooi glad.
Dank voor de positieve beoordeling!
Heel tevreden . Goede kwaliteit en goede pasvorm !
Goede pasvorm , zit prima
Dank voor de positieve beoordeling!
Lekker materiaal, goede pasvorm.
FANTASTISCH