Juiste maat, prima shirts.

Vaak zijn shirts te kort. Deze dus niet. Pasvorm is prima.

Prima pasvorm

Prima pasvorm, niet goedkoop.

Prima pasvorm, zit heerlijk

De maatvoering klopt echt perfect en de stof is zo zacht als beloofd wordt. En voor het eerst sinds tijden niet de angst dat na de eerste wasbeurt een shirt gelijk te kort is.

Goede kwaliteit en snelle service.

Super service

De shirts doen wat ze beloven, lekker koel en blijven droog de Hanoi ultralight. En de reactie en service op een vraag werd naar meer dan goede tevredenheid behandeld, echt top.

Kwalitatief prima, snel geleverd en super fijne t-shirts!

Ik roep: - goeie pasvorm; - fijn elastisch materiaal; - snelle levering; - mooie basiskleuren. - nee, ik werk niet bij Girav. ;-) Alles dus prima in orde? Nou ja bijna alles in orde: jammer dat de Jakarta Navy niet meer in mijn maat beschikbaar is. ;-(

Top shirts!

Eindelijk shirts die lang genoeg zijn. Anders zijn 3xl shirts alleen maar in de lengte of in de breedte, deze gewoon allebei!

mooie shirts

Sportshirts besteld, op tijd geleverd, mooie kleuren, zachte stof. Prettig om te dragen. Kwaliteit lijkt zeer goed, maar dat is nu nog te vroeg om te beoordelen.

Echt kwaliteit

In een zin, echt kwaliteit. Zowel de producten (2 Polo’s en shirt) als de hele afhandeling van de bestelling. Communicatie was goed en snel geleverd.

Zit als gegoten

Snelle duidelijke zending

Passen perfect

Geweldig service perfect kwaliteit

Al jaren draag ik deze shirts ze blijven altijd mooi.

Fijne pasvorm

T shirt zitten als gegoten en voel je niet onder een blouse. Aanrader!

Girav staat garant voor kwaliteit met een goede fit!

Een (gelukkig steeds groter) divers aanbod in shirts van hoge kwaliteit. De maathulp is erg behulpzaam voor de diverse shirts, gezien bijvoorbeeld sportshirts een andere maat vereisen dan de shirts met prints. Momenteel heb ik in totaal zo'n 12 shirts en hemden bij Girav besteld, en als hun aanbod in bijvoorbeeld printed shirts en sportshirts groter wordt zullen dit er nog veel meer worden. Met Girav geen gedoe meer met te korte shirts, wat een opluchting.

altijd goed passend

fijne pasvorm

Eindelijk het T-shirt waar ik blij van word.

Al lang zocht ik naar een T-shirt die langer was dan normaal. Tot ik een advertentie tegen kwam van Girav. Duidelijke site en de maat zoeker was fijn. Ik besteld en WoW YESS dit is het. Ik loop niet meer aan mijn shirt te trekken. Eindelijk. Ook het bestellen ging snel en het bezorgen eveneens. Ik ben een klant voor het leven!

Pasvorm is goed

Ik heb ze alleen gepast zijn zeer goed maar nog niet gewassen

Top product!

Slimfit past perfect en heb de juiste lengte gekozen aan de hand van de juiste informatie op de site.

Goede kwaliteit snel geleverd

Altijd goed

Tot op heden ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van de shirts, hoop dat ze na het wassen nog steeds perfect zijn.

Top klantenservice!

Complimenten Jaqueline!!! Snelle reactie op mijn mail en ze denkt in oplossingen, fijn!

Proma

prima winkel

Geweldige site

4 T-shirts besteld, snel in huis mooie kwaliteit en goede pasvorm

Was goed, maar kwaliteit laat tegenwoordig te wensen over

Na een eerste proefbestelling in 2015 10 shirts besteld in totaal waarvan nu 5 jaar later de laatste niet meer fatsoenlijk te dragen is. De shirts zijn in die 5 jaar heel veel gedragen, hebben heel wat doorstaan en zijn ook vaak gewassen, maar nagenoeg niet stuk te krijgen. Hoe onaangenaam was de verassing dan ook dat mijn laatste bestellingen al mankementen vertoonden na amper 3 keer dragen. Op meerdere plekken ontstonden er gaatjes, helaas niet meer de kwaliteit die ik van Girav gewend was. Het geeft het vermoeden dat de kwaliteit te goed was voor een winstgevend businessmodel en Girav nu de route van de fast fashion is ingeslagen. Klantenservice geeft nul op het rekest. Zo blij was ik 5 jaar geleden dat er een oplossing was voor mijn lengte en postuur, nu moet ik helaas op zoek naar een ander alternatief.

Prima product

De polo is van uitstekende kwaliteit. Devwitte t-shirts draag ik al jaren.