Shirts zijn nog niet gedragen maar de pasvorm is prima. De lengte van de shirts is uitstekend bij een lichaamslengte van 192. Mooie kwaliteit van zowel de jersey als van het piqué shirt. Even afwachten hoe het blijft na de was Mijn man heeft een buikje maar de regular fit pasvorm verhult deze uitstekend zonder te wijd te worden. . Kleuren in de regular pasvorm zijn wat beperkter dan in de slim fit. Zou leuk zijn als er ook wat frissere kleuren verkrijgbaar zouden zijn.
Dank voor uw positieve beoordeling en wij gaan uw suggestie uiteraard doorgeven aan onze inkoopafdeling!
Mooie shirts en blijven mooi na wassen Blij met mooi aansluitende hals en de langere lengte
Dank voor uw positieve beoordeling!
Heerlijk lang, goede pasvorm, mooie kleuren
Dank voor uw mooie beoordeling!
Heb 2 x achter elkaar bestelt en de bestellingen waren super snel binnen. De shirts zijn ook helemaal te gek. Ga zeker vaker bestellen.
Wat fijn om te horen, veel plezier van de shirts!
Op zondagmorgen bestellen en maandagmiddag 13.00h binnen
Dank voor uw beoordeling!
Shirts zijn fijn lang en elastisch. Zitten erg lekker en kruipen niet omhoog
Bedankt voor uw beoordeling, zijn wij blij mee.
De polo was voor mijn man, hij is zeer tevreden, mooie stof en goede /juiste pasvorm!
Bedankt voor uw 10!
Goede pasvorm en snelle levering
Wij van Team Girav zijn blij met uw 10!
Eindelijk shirts die lang genoeg zijn voor mijn zoon. En heel mooie kwaliteit. We zijn benieuwd hoe ze in de was blijven. Als ze mooi blijven willen we niets anders meer
Goed om te horen dat u de kwaliteit mooi vindt, dat horen wij graag!
Zit prettig en voelt goed aan
Bedankt!
Bij Girav klopt werkelijk alles!!
Goed om te horen, bedankt voor uw 10!
Top kwaliteit shirts. Snel verstuurd voor een prima prijs.
Bedankt, wij zijn blij met deze 10!
Makkelijk te vinden wat je zoekt en snelle levering, alleen de prijzen zijn aan de hoge kant
Bedankt voor uw 10, zijn wij blij mee!
Snelle levering. Tijd geleden ook besteld en nu weer. Zijn er blij mee.
Blij dat u blij bent!
Lekker lang geen blote rug
Goed om te horen!
Mooie stof en goede pasvorm.
Bedankt voor uw beoordeling.
Eindelijk shirts die lang genoeg zijn voor mijn lange bovenlijf!
Wij van Team Girav zijn blij met uw 10.
Top top top
Top om te horen, dank u wel voor de mooie beoordeling.
Goede shirts
Bedankt!
Dikke prima
Dank voor uw 10!!
Mooie kwaliteit voor een acceptabele prijs! Vlot geleverd.
Goed om te horen, dank u wel!
Snelle levering en kwaliteitsproducten, ik ben zeer tevreden!
Dank voor uw 10! U blij, wij blij!
De bestelling gedaan, en nog geen half uur later kreeg ik een track and trace code. En dan ook met zo'n kwaliteit, pasvorm en de lage prijs. Ik ben buitengewoon tevreden.
Wat fijn om te horen! Dank voor uw mooie beoordeling!
Je krijgt precies wat wordt aangeprezen
Dank voor uw mooie beoordeling!
Wat gekrompen op 30 graden was zonder gebruik van droger. Klantenservice heeft dat naar tevredenheid opgepakt en ons ook als tip gegeven de LF te bestellen.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij adviseren om de shirts niet in de droger te doen, dit omdat dat eventuele krimp veroorzaakt. Mocht dat bij u niet het geval zijn, neem dan contact met onze klantenservice op!
Originele beoordeling
Wat gekrompen op 30 graden was waardoor we deze waarschijnlijk niet meer bestellen.helaas