Geweldig. Niets op aan te merken.

Makkelijk bestellen met maatindicatie, snel geleverd

Bestellen gaat erg eenvoudig en snel. De maatindicatie is fijn en zorgt er ook voor, dat er niets terug hoeft. De levering is erg snel, dat zou ook gerust wat langzamer mogen. Ik hoef niet per se vandaag besteld morgen in huis. Maar desalniettemin wel prettig om niet lang te hoeven wachten.

Goed kwaliteit en goede pasvorm.

Fijne winkel waar ik als lange man fijne shirts koop. Moet ook eens een een trui met goede pasvorm bij jullie kopen.

Snel en super kwaliteit

Geweldig geholpen en een goed product

Mooi, fijne stof, heerlijke lengte

Heerlijke zachte stof , met een fijne lange lengte, en ze zien er erg goed uit!

tegenvallen

De stof is erg dun en futterig, Pasvorm valt ook tegen

Helaas te lang voor de korte (171) man

Mooi product, prettige klantreis, eindelijk duurzaam merk met mooie spullen... helaas tr lang voor mij

Erg blij met de kwaliteit en de modellen die ze aanhoudend verkopen.

Perfecte afhandeling van aankoop van een goed product.

Zie hierboven

Goede kwaliteit

Mooi T-shirt met de perfecte lengte voor de winter dagen

Ik heb al redelijk vaak wat gekocht. De kleding is van prima kwaliteit en blijft ook na vele malen wassen goed zitten.

Kon niet beter.

Eerst een proef exemplaar besteld deze grondig onderzocht en gedragen. Conclusie: heelgoed, zeer goed materiaal en is fijn om te dragen. Prima afwerking. Het is niet goedkoop maar wel de prijs meer dan waard en zeker als je 6 tegelijk koopt. Ik ben meer dan tevreden. Zeer goede afhandeling koop. Gora. Bedankt tot een volgende keer. Een Seniores Vitalus (1934)

Top kwaliteit

Was een beetje huiverig maar niet nodig mooie producten veel keus en snelle levering

Fijne T-shirts

Fijne T-shirts

Alles prima geregeld

Alles prima geregeld.

Goede organisatie

Goed, duidelijk en ik kan het een ander aanraden.

Prima shirts

Ziet er verzorgd uit qua verpakking. Bezorger heeft de doos voor de voordeur gezet. Gooi het dan liever aan de zijkant van het huis over de poort. Binnen kort kunt U weer een bestelling verwachten. Met vriendelijke groet, Gerard de Graaf - Bussum

Zit goed

super lekker voor mijn rug.

Goede kwaliteit en mooie vorm bij de hals deze sluit heel mooi. Ben zeer tevreden en bestel hier opnieuw. Anita de Croon

snel geleverd

Shirts

Mooie kleuren en zitten perfect

Wederom perfect

Supersnelle levering, keurig netjes verpakt. Hele blije klant, ga vooral zo door!