Geweldig. Niets op aan te merken.
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10! Bedankt! ๐
Bestellen gaat erg eenvoudig en snel. De maatindicatie is fijn en zorgt er ook voor, dat er niets terug hoeft. De levering is erg snel, dat zou ook gerust wat langzamer mogen. Ik hoef niet per se vandaag besteld morgen in huis. Maar desalniettemin wel prettig om niet lang te hoeven wachten.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Fijn dat het bestelproces soepel verliep en dat u de juiste maat kon vinden. Veel plezier met uw aankoop!
Fijne winkel waar ik als lange man fijne shirts koop. Moet ook eens een een trui met goede pasvorm bij jullie kopen.
Beste Remko, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Fijn om te horen dat u graag bij ons shopt. ๐
Snel en super kwaliteit
Beste Ans, Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Geweldig geholpen en een goed product
Beste Gert, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u geslaagd bent bij ons. Veel plezier met uw aankoop.
Heerlijke zachte stof , met een fijne lange lengte, en ze zien er erg goed uit!
Beste Joop, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Wij wensen u veel draagplezier!
Beste Henk, Bedankt voor uw beoordeling en uw 10!
De stof is erg dun en futterig, Pasvorm valt ook tegen
Beste Leo, Bedankt voor uw beoordeling. Onze klantenservice zal contact met u opnemen.
Mooi product, prettige klantreis, eindelijk duurzaam merk met mooie spullen... helaas tr lang voor mij
Beste Jop, Bedankt voor uw beoordeling. Onze klantenservice heeft contact met u opgenomen.
Erg blij met de kwaliteit en de modellen die ze aanhoudend verkopen.
Beste Annefkeur, Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Fijn te horen dat u zo tevreden bent.
Zie hierboven
Beste Edward, Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. ๐
Mooi T-shirt met de perfecte lengte voor de winter dagen
Beste Hans, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Bedankt!
Ik heb al redelijk vaak wat gekocht. De kleding is van prima kwaliteit en blijft ook na vele malen wassen goed zitten.
Beste Edwin, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Fijn om te horen dat u nog steeds zo tevreden bent met de kwaliteit en duurzaamheid van onze kleding. ๐
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10! ๐
Eerst een proef exemplaar besteld deze grondig onderzocht en gedragen. Conclusie: heelgoed, zeer goed materiaal en is fijn om te dragen. Prima afwerking. Het is niet goedkoop maar wel de prijs meer dan waard en zeker als je 6 tegelijk koopt. Ik ben meer dan tevreden. Zeer goede afhandeling koop. Gora. Bedankt tot een volgende keer. Een Seniores Vitalus (1934)
Beste Auke, bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop. Veel plezier ermee!
Was een beetje huiverig maar niet nodig mooie producten veel keus en snelle levering
Beste Adrie, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10!
Fijne T-shirts
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10! Bedankt!
Alles prima geregeld.
Dank u voor uw mooie review!
Goed, duidelijk en ik kan het een ander aanraden.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Ziet er verzorgd uit qua verpakking. Bezorger heeft de doos voor de voordeur gezet. Gooi het dan liever aan de zijkant van het huis over de poort. Binnen kort kunt U weer een bestelling verwachten. Met vriendelijke groet, Gerard de Graaf - Bussum
Beste Gerard, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Jammer om te horen dat u deze ervaring met de bezorger heeft gehad. Mocht dit nog een keer gebeuren, dan kunt u een klacht indienen bij de vervoerder. Hopelijk tot de volgende bestelling!
super lekker voor mijn rug.
Beste Jan-Dirk, Dank voor uw mooie beoordeling. Fijn te horen dat u zo blij bent met onze items in lengtematen.
Goede kwaliteit en mooie vorm bij de hals deze sluit heel mooi. Ben zeer tevreden en bestel hier opnieuw. Anita de Croon
Beste Anita, Bedankt voor uw 10! Hier zijn wij van team Girav erg trots op.
snel geleverd
Beste Bart, Dank voor uw mooie review!
Mooie kleuren en zitten perfect
Beste Fred, Bedankt voor uw leuke review. Binnenkort komen onze nieuwe voorjaarskleurtjes ook weer binnen.
Supersnelle levering, keurig netjes verpakt. Hele blije klant, ga vooral zo door!
Beste HM, Wat fijn te horen dat u zo blij bent met onze items. Daar zijn wij van team Girav trots op. En bedankt voor uw leuke review.