Dikke prima
Dank voor uw 10!!
Mooie kwaliteit voor een acceptabele prijs! Vlot geleverd.
Goed om te horen, dank u wel!
Snelle levering en kwaliteitsproducten, ik ben zeer tevreden!
Dank voor uw 10! U blij, wij blij!
De bestelling gedaan, en nog geen half uur later kreeg ik een track and trace code. En dan ook met zo'n kwaliteit, pasvorm en de lage prijs. Ik ben buitengewoon tevreden.
Wat fijn om te horen! Dank voor uw mooie beoordeling!
Je krijgt precies wat wordt aangeprezen
Dank voor uw mooie beoordeling!
Wat gekrompen op 30 graden was zonder gebruik van droger. Klantenservice heeft dat naar tevredenheid opgepakt en ons ook als tip gegeven de LF te bestellen.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij adviseren om de shirts niet in de droger te doen, dit omdat dat eventuele krimp veroorzaakt. Mocht dat bij u niet het geval zijn, neem dan contact met onze klantenservice op!
Originele beoordeling
Wat gekrompen op 30 graden was waardoor we deze waarschijnlijk niet meer bestellen.helaas
Pasvorm en maat uitstekend en vooral de extra lengte
Bedankt voor uw 10!
De hemden van Girav besteld voor mijn echtgenoot,die al enige tijd op zoek was naar een goed passend hemd in de kleur grijs maar deze nergens kon vinden.Dankzij de ruime keuze aan lengtes en de goede kleur en mooie kwaliteit is hij bij Girav geslaagd.Tevens goede en snelle service!
Wij van Team Girav zijn blij met uw 10!
super
Bedankt!
Goede service en goede kwaliteit
Dank u wel!
Snelle levering, duidelijke website en goed kwalitatieve polo’s
Bedankt voor uw beoordeling!
Netjes geholpen bij het uitzoeken van de juiste maat, snelle levering.
Bedankt voor uw 10!
Snel en netjes geleverd. Mooie kwaliteit en fijn dat er verschillende lengtematen besteld kunnen worden!
Wij van Team Girav zijn blij met uw 10!
Duidelijke website. Goede verzending
Hartelijk dank!
Zeer goede kwaliteit kleding en een goede pasvorm
Bedankt voor uw beoordeling, zijn wij blij mee!
We hebben al diverse t shirts gekocht in grotere maten maar altijd waren ze te kort en bij Girav eindelijk de juiste lengte gevonden
Heel fijn om te horen, dank u wel!
Erg comfortabel, maar mouwlengte te lang voor mij. Draag HK model onder T-Shirt, een model met kortere mouw (10 cm eraf) zou geweldig zijn)
Bedankt voor uw beoordeling.
prima pasvorm
Dank u wel!
Mijn zoon is bijna 2 meter en heeft alle lengte in zijn rug zitten. Eindelijk iets gevonden, wat zijn hele rug goed bedekt. ( Ik heb de langste lengte besteld )
Wat fijn om te horen dat u de juiste maat voor uw zoon gevonden heeft!
De shirts waren binnen 1 dag in huis. Goede kwaliteit zeer tevreden
Goed om te horen dat u blij bent met Girav.
Voor de tweede keer een 6 pack t-shirts besteld en ze voelen top aan.
Dank u wel voor het mooie cijfer, zijn wij blij mee.
snelle levering.
Bedankt!
De gekochte t shirts zien er mooi uit en het is erg fijn dat je een lengtemaat hebt. Hierdoor zit het shirt erg goed.
Wat fijn om te horen dat het shirt goed zit, zijn wij blij mee.
kom levering niet naar
Heerlijk zo'n lang shirt. Altijd tobben om een goed shirt te vinden. Maar nu , top.
Dank voor uw 10!