mooie kwaliteit

mooie T-shirts die goed in model blijven, ook bij langer gebruik.

Fijne lengte en prettig zittend om het lichaam

Prachtige shirts

Het zijn mooie shirts. Ik heb ze al vaker besteld en ze blijven erg lang mooi. Ik vond alleen wel dat er erg veel plastic verpakking omheen zit.

Ghhjjjkll

Snel en goed geleverd

Snel

Lekker lang, ook na het wassen

Prima allemaal, wel vond ik het op de website lastig om te zien wat exact het verschil is tussen de 'styles'.

Prima ervaring rijker!

Erg lekker zittende shirts,zeer aanbevelswaardig voor de onconventioneel gebouwde man!

Goeie kwaliteit

Lange kleding is moeilijk te vinden. Girav is ideaal qua keuze en de kleding past goed.

Goede producten, makkelijk besteld

Duidelijke foto's, goede product omschrijving, makkelijk besteld, snel in huis, goed verpakt. Ik hoop dat het assortiment nog uitgebreider wordt.

Accuraat.

‘Blij zijn’ is wel wat overdreven. Ik heb 4 T-shirts besteld die keurig zijn bezorgd. Ik he’d niet de Lotto gewonnen. ;)

Prima t-shirts

De t-shirts passen prima, lengtekeuze mogelijkheid is super, mooie kwaliteit en snelle levering. Helemaal tevreden dus.

binnen 1 werkdag binnen. Mooie kleur en shirts blijven met wassen ook op lengte. Super fijn

Zeer goede kwaliteit en pasvorm

Ik ga vaker bestellen

Super polo’s snelle levering

Shirts zijn mooi en fijne soepele stof.

past perfect

past perfect en ga meer bestellen

Fantastisch!

Zo blij met de nieuwe T-shirts, had ik eerder moeten bestellen. Houd zijn mooie pasvorm en het halsje blijft mooi in vorm.

Snelle levering, prachtige shirts

Mooie aansluitende hals

Prima maatvoering. Moeilijke maat, goed gelukt.

Volgens de gekste verwachting.

Ik heb voor de eerste maal bij Girav besteld. De site liet zich gemakkelijk lezen en bedienen. De bestelling is daarna ook weer snel bezorgd. Helaas bleek de gekozen maat net niet lang genoeg en is de bestelling geretourneerd.

Aanbevelen

Snelle verzending en goede kleding en prettige stof

zeer goede ervaring

ziet er keurig uit jammer dat de expediteur DHL wel eens een steekje laat vallen. Maar goed verzorgd prima kwaliteit en het maakt mij gelukkig

Vlotte afhandeling en correcte levering.

Niet goedkoop maar hele goeie pasvorm en en een mooie v-hals. Wel jammer dat je weinig kleurkeuze hebt als je er 6 gelijk besteld voor een scherpe prijs terwijl je 3 dubbelpakken ontvangt.

Mijn man heeft een erge lange rug Shirts altijd te kort En nu is dit verleden tijd . perfect

Zitten heerlijk

Had ze al eerder gekocht , en ga er nu weer een paar besteel , zitten super longfit.

Blij mee!

Goede pasvorm, goede kwaliteit materiaal en zeer snelle bezorging.