Mijn man heeft een erge lange rug Shirts altijd te kort En nu is dit verleden tijd . perfect
Dank, hier doen we het voor!
Had ze al eerder gekocht , en ga er nu weer een paar besteel , zitten super longfit.
Fijn om te horen, geniet van de shirts!
Goede pasvorm, goede kwaliteit materiaal en zeer snelle bezorging.
Fijn om te horen, geniet van de shirts!
Shirts van prima kwaliteit. Kleur blauw tshirt is meer aqua.
Dank voor uw beoordeling!
* De leveringen zijn supersnel. * De kwaliteit is super. * Retourneren is erg gemakkelijk en gratis. hier kunnen veel bedrijven nog van leren!
Bedankt voor uw beoordeling.
Nette verpakkingen en shirt zien er goed uit
Wij zijn blij met uw 10!
Bedankt voor uw beoordeling.
Geleverd volgens een van te voren geplande datum
Goed om te horen dat u blij bent!
ik gebruik de shirts voor mijn werk en hebben het flink te verduren in de bouw. mijn vorige bestelling draag ik nu al 5 jaar en heb eigenlijk alleen de vervaging van de zwarte kleur te melden...voor de rest zijn de shirts nog in topconditie....top materiaal!
Snelle levering mooie stof
Bedankt voor uw 10!
Als je zo lang bent zoals ik (2 mtr) zoek niet verder, neem de extra long! Topkwaliteit, fantastische pasvorm,ook qua lengte en kruipt niet omhoog.. Helder beste procedurel en levering. Ik ben vaste klant geworden!
Goed om te horen dat u zo blij bent met Girav!
Kan pas echt goed over de kwaliteit oordelen, nadat de wasmachine heeft laten zien of de T-shirts en de Polo mooi blijven, anders was de score hoger geweest. Ben bang dat ik uiteindelijk toch vaker ga bestellen:)
Bedankt voor uw beoordeling.
Goede pasvorm en het draagt goed. Zeer tevreden over de boord.
Bedankt voor uw 10!
Hij zit precies goed! Het is altijd spannend om een eerste keer iets te bestellen bij de webshop. Het was gokken met de maat. Maar ik heb in 1 keer de juiste keus gemaakt. Erg blij met het shirt! Hij zit welgevormd en de stof is zacht op de huid.
Fijn om te horen, geniet ervan!
Prima en snelle levering. Kwaliteits producten.
Dank voor uw positieve beoordeling!
Pasvorm is perfect ,mouwtjes zijn niet te lang en de extra lengte is super fijn
Dank voor uw positieve beoordeling!
Nog nooit ergens tshirts kunnen kopen die enigszins overeen kwamen met grote Amerikaanse maten; dit is perfect.
Goed om te horen dat u hier zo blij mee bent!
Bestelling was snel in huis en sluit aan op de verwachting.
Bedankt!
Mooie stof en goede pasvorm, net wat langer dan andere merken. Ben er blij mee.
Dank voor uw positieve beoordeling!
Snelle levering en perfecte pasvorm.
Dank voor uw 10!
Krimpt niet in de was en kleur blijft behouden. Supergoede pasvorm!
Dank voor uw positieve beoordeling!
Als dat ‘beter’ vermeld had gestaan, had ik direct Melbourne kunnen bestellen, had een retournering gescheeld.
Dank voor uw beoordeling en feedback!
Goed van lengte Verkleuren wel na verloop van tijd
Dank voor uw beoordeling en feedback!
Maatwerk!! Top
mooie pasvorm