Fijne T-shirts

Fijne T-shirts

Alles prima geregeld

Alles prima geregeld.

Goede organisatie

Goed, duidelijk en ik kan het een ander aanraden.

Prima shirts

Ziet er verzorgd uit qua verpakking. Bezorger heeft de doos voor de voordeur gezet. Gooi het dan liever aan de zijkant van het huis over de poort. Binnen kort kunt U weer een bestelling verwachten. Met vriendelijke groet, Gerard de Graaf - Bussum

Zit goed

super lekker voor mijn rug.

Goede kwaliteit en mooie vorm bij de hals deze sluit heel mooi. Ben zeer tevreden en bestel hier opnieuw. Anita de Croon

snel geleverd

Shirts

Mooie kleuren en zitten perfect

Wederom perfect

Supersnelle levering, keurig netjes verpakt. Hele blije klant, ga vooral zo door!

zeer goed

snelle levering en geweldig goede kwaliteit.

1ste bestelling via maat .was te klein Dus 2de besteld en nu blij

SUPER

IK BEN WEER HEEL BLIJ MET MIJN AANKOOP.

Zeer goede pasvorm!

Zeer goede pasvorm

Goede kwaliteit en zit lekker

Top kwaliteit en het zit lekker als je eenmaal je maat weet is het makkelijk winkelen!

Eindelijk een trui met de juiste mouwlengte.

Verschillende truien al gepast, iedere keer te kort bij de armen of te weid om het lichaam. Nu mede dankzij de maattabel een trui die uitstekend past.

Prima geregeld.

besteld en binnen afzienbare tijd ontvangen.

Beautiful

Mooie vorm en goede kwaliteit, zeer blij mee met hogere boord. Staat deftig.

Fijne kwaliteit en heerlijk die lengte

Mijn T shirts zijn snel te klein, mogelijk,mede, door het gebruik van de wasdroger.. Deze shirts zijn heerlijk lang. ! ToppiE

Snel en goede kwaliteit

Bestellen worden snel en correct geleverd en de kwaliteit is erg goed

Helemaal tevreden !!

Het was al weer 2 jaar geleden dat ik T-shirts van Girav kocht. In de jaren daarvoor kocht ik diverse kleuren, ik koop nóóit andere T-shirts! Nú zijn er ook met extra hoge nek en 200grams (!) stof. Dus 29 jan'25 meteen een 2-pack aangeschaft (maat XL/LongFit) en 30 jan ontvangen. Zitten héérlijk behaaglijk!! Prima uitbreiding van m'n verzameling!

Heerlijk tshirt

Tshirt is in dit seizoen een fijne aanvulling.

Correct en snel.

Makkelijk keuze maken door goede presentatie.

Verkeerde maat ontvangen

Long fit besteld, extra long fit ontvangen. Op de zak staat wel long fit, op het shirt zelf xlf. Balen, verjaardagscadeau voor m’n man.

Tevreden

Heel tevreden, snelle levering.

Zeer slecht

Alle bestellingen gingen goed,behalve de laatste. Wacht al 5 dagen op een antwoord voor een track&tracé.