Heb met mijn vorige t-shirts het probleem dat de v-hals na verloop van tijd inscheurt, zou graag zien dat dit verbeterd zou worden. Verder is de pasvorm altijd goed!
Dank voor uw feedback, we gaan dit zeker meenemen!
Toen ik alle maten en gewichten had ingevuld kwam daaruit xl long. Ik heb toen XXL en extra long gekocht die zitten precies goed. Dus het advies op de website was niet goed. Shirts zijn mooi.
Dank voor uw feedback en beoordeling!
Goede kwaliteit .
Snelle levering!
Fijn om te horen!
Xxx
Dank voor uw beoordeling!
Top kwaliteit
Wij van Team Girav zijn blij met uw 10!
Prima kwaliteit
Bedankt!
Altijd goed met Girav Voor herhaling vatbaar zeker weten.
Wat goed om te horen, dank u wel!
goede pasvorm en goed materiaal
Goef
Wij zijn blij met uw beoordeling!
Gaan heel lang mee
Dank voor uw positieve beoordeling!
snel geleverd en zeer goede pasvorm
Wij zijn blij met uw 10!
Goed snel prima prijs
Bedankt!
De zwarte sloten mooi aan de witte zijn wijder ondanks dat t de zelfde maat is maar een ander merk deze kon een maat kleiner.
Bedankt voor uw beoordeling.
Meestal draag ik deze t-shirts onder een overhemd, waarbij het t-shirt in de broek wordt gestopt. Vanwege de lengte kruipen ze niet omhoog en zijn daarom heerlijk om te dragen.
Dank u wel voor uw beoordeling, zijn wij blij mee!
Bestellen, leveren goed snel en makkelijk. Soms lastig te sorteren van de verschillende modellen maar hè, het is maar een T-shirt.
Wij van Team Girav zijn blij met uw 10!
Het shirt past perfect en zit lekker.
BEDANKT!
Superfijne t shirts. Mijn man wil geen andere meer. Blijven ook na veelvuldig wassen mooi in vorm. Aanrader.
Wat goed om te horen, dank u wel!
Perfect Fit, Mooie stof en goede service (vergissing voor een groot gedeelte door mijn onoplettendheid perfect opgelost).
Dank u wel, goed om te horen dat u blij bent!
Snelle levering en goede kwaliteit en de maten kloppen.
Bedankt!
Fijn dat girav lengte maten heeft zeer tevreden over de t shirts en de vest
Bedankt voor uw 10!
stof zit lekker
Bedankt.
Mijn volgende bestelling wordt weer Girav
Goed om te horen, dank u wel!
Snelle levering en zelfs de basic is meer dan lang genoeg. Voelt fijn aan zit fantastisch en voelt als een tweede huid. Ben alleen benieuwd hoe het shirt eruit ziet na...... wat zal ik zeggen 30 keer wassen ? Dan ging het bij de ander meestal mis.... maar laat me graag positief verrassen.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij horen ook graag van u of de shirts u positief zullen verrassen na het wassen!