Beste T shirts ever!!

Bij de verpakking begon het al, meer dan netjes!! En bij het uitpakken voelde ik al snel dat dit geen goedkope shirts zijn! En, vriendlief vind ze heerlijk dragen, dus wij zijn blij en fan van deze shirts!!

Goede shirts, mooie kwaliteit

Je maat berekenen online. Geadviseerde maat paste.

snelle levering en goede pasvorm

goede pasvorm en snelle levering

Snel, simpel, kwaliteit en de volgende keer weer!

Mooi shirt, past perfect

Shirt is van een mooie zachte stof gemaakt en heeft de goede lengte.

Goed materiaal.

Perfect zittend t-shirt met een fijne lengte

Lekker lang

T-shirts zijn prima want lekker lang. Enige minpuntje is dat ik graag van te voren had willen weten dat het beide brievenbuspakketjes waren. (ik kocht er 3 en die zijn in 2 pakketjes verpakt)

Eindelijk een T shirt dat past!

Zit als gegoten en een fijne stof.

Geweldige T shirts

Mijn man draagt ze al jaren

Zit lekker

Goed pasvorm en zit lekker en koel Ben echt tevreden.

Echt waar: na jaren eindelijk MIJN T-shirts gevonden

Zitten heerlijk,super pasvorm en noord Vanmiddag komt de 2e zending Super snel geleverd

Perfecte shirts. Goede kwaliteit, past goed!

Perfecte shirts. Goede kwaliteit, past goed! Snel geleverd! Nu nog biologische katoen, dan is het helemaal perfect :-)

Eindelijk een T shirt wat normaal naar onder blijft hangen en netjes om het lijf blijft zitten.

Zie hierboven

TOP

Nog nooit zo blij geweest met een perfect passend T Shirt

Prima T-shirt voor een warme dag

De extra dunne T-shirts zijn zeer geschikt voor warme dagen. Wel jammer dat ze, vanwege de kunststof, na een dag in de was moeten.

Zit zeer goed.

Past goed en zit heel lekker.

Perfecte pasform

Vaak goedkope t-shirts gekocht altijd tekort en een grotere maat voor de lengte was de t-shirt verder veel te groot. Nu ik GIRAV heb ontdekt wil ik geen andere merk t-shirts meer. Ben heel erg tevreden!

Luchtig

Dit T-shirt is zeer licht en luchtig.

goed geholpen

bij ons kon ik via de website niet bestellen (door storing op de site of bij ons zelf op de pc) , dit aangegeven en door een medewerker geholpen .

Ze passen perfect juiste maat en lengte!

Top shirts en dito service

De titel zegt al alles

Wat zit dat poloshirt mooi!

Bestelke, bevestiging, volgende dag netjes bezorgd. Uitstekende service. Meteen een retourbon voor het geval dat... Maar die is nergens voor nodig hoor.

Perfecte maat voor mij.

Ik ben 209 cm lang en dit zit goed.

So far so good

Past goed en zit lekker. Vaak na een tijdje (aantal keren wassen, vlekken, slijtage) beginnen de uitdagingen. Daar wacht ik nog op. Maar so far, so good!