De shirts zijn altijd van goede kwaliteit. Nu vond ik echter dat de SLF niet lang genoeg was, de polo's waren hierdoor voor mij toch nog wat aan de korte kant.
Dank voor uw beoordeling!
Bestellen en betalen gaat erg makkelijk, en ze zitten perfect.
Fijn om te horen!
Goede wijn behoefd geen krans.
Goed om te horen, daar proosten we op!
Op tijd, goede kwaliteit, niet te duur en ik hoef de deur niet uit! Super
Dank voor uw positieve beoordeling!
Ik vind het wel jammer dat wanneer een bestelling niet goed is je niet gelijk kan ruilen. Dit betekent extra administratieve rompslomp.
Dank voor uw beoordeling en feedback!
NVT
Al jaren tevreden
Fijn om te horen!
Goede maat informatie; fijne stof. Weinig kleurkeuze.
Bedankt voor uw beoordeling!
Was op zoek naar een onzichtbaar ondershirt boor onder een wit overhemd. Dat is volledig naar wens gelukt.
Fijn om te horen!
Eerste ervaring met Girav is fantastisch. Snelle bezorging en perfect passend!
Past prima.
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Snelle en correcte levering, binnen 2 dagen in huis
Dank voor uw beoordeling!
Snel ontvangen en prima priduct
Dank voor uw beoordeling!
Zeer goede kwaliteit van de shirts. De nieuwe shirts zouden van mij zonder borstzak mogen
Dank voor uw beoordeling en feedback!
Eindelijk en shirt waar de lengte goed is
Fijn om te horen!
Een shirt waar ik altijd al naar gezocht heb. Nooit meer een blote rug. Helemaal top.
vlugge levering
Bedankt voor uw beoordeling!
Goede pasvorm, prima lengte en mooie poloshirts
Dank voor uw positieve beoordeling!
Mouwen zijn een beetje te lang.
Dank voor uw beoordeling!
Shirts zitten perfect en voelen lekker aan. Ze hebben ook nog een nette en degelijke uitstraling. Misschien binnenkort nog een paar bestellen...
Wij zijn blij met uw 10!
De kleur van 1 van de polo's valt tegen. Op de site van Girav zag ik na zoekpogingen geen mogelijkheid om dit om te ruilen, dus ik heb opnieuw besteld en betaald. Inmiddels heb ik een vriendelijke mail ontvangen dat het opgelost wordt. Hartelijk dank
Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben in zulke gevallen vaak de mogelijkheid om gratis om te ruilen. Ik laat u via de mail even weten hoe wij dit voor u op kunnen lossen!
Originele beoordeling
De kleur van 1 van de polo's valt tegen. Op de site vind ik geen optie om een shirt 3 halen 2 betalen om te ruilen. Nu bestel ik maar een extra polo die ik betaal en ga ervan uit dat ik geld van 1 polo geretourneerd krijg.
Het ziet er goed uit, lijkt goede kwaliteit. Zitten echt heel mooi en lekker
Wanneer je de stad in gaat en eindelijk iets hebt gevonden waarvan je denkt "Ja, dat is het" en je gaat het pashok in... dan kom je er altijd met een teleurstelling uit! Te strak, te korte mouwen (vooral overhemden) of het lijkt wel een topje (niet letterlijk genomen natuurlijk). Dan toch een keer de stap gemaakt om online kleding te kopen. Waarom deed ik dat nooit? Vanwege bovenstaande dilemma's. Dus toen mijn pakket van girav.nl kwam was ik sceptisch, maar dit veranderde in verbazing en blijdschap omdat alles op de maat werkelijk als gegoten zit! Je hebt net het verhaal van een tevreden klant gelezen.
Wat fijn om te horen. Hier doen we het voor!
Super T Shirts, zelfs na jarenlang wekelijks wassen blijven ze perfect in model en behouden ze hun lengte. Krimpen zelfs in de wasdroger niet.
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
zit lekker en is van zeer goede kwaliteit. Wel erg prijzig, maar dat heb ik er wel voor over. Snelle levering ik ben tevreden.