zit lekker en is van zeer goede kwaliteit. Wel erg prijzig, maar dat heb ik er wel voor over. Snelle levering ik ben tevreden.
Bedankt voor uw beoordeling!
Ik heb een rare bouw, maar vind de perfecte maat. Kwaliteit is top! Erg blij mee!
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Heerlijke polo's in diverse kleuren. Goede pasvorm. Prijs is wel wat aan de hoge kant, maar voor kwaliteit ben je meer kwijt.
Bedankt voor uw beoordeling!
De vijf sterren zeggen genoeg!
Bedankt voor uw beoordeling!
Toen ik voor het eerst Girav T-shirts droeg, was ik 203cm en rond de 80kg. Toen ik Girav probeerde was ik meteen verkocht! Geen navels meer die blootgesteld werden aan zonlicht. Nu het net Pasen is geweest, zijn er inmiddels een paar kilootjes bij gekomen (ben nu 93kg, nog steeds 203) en nog steeds heb ik goede opties bij Girav!
Wat fijn om te horen!
Snelle levering en mooie shirts
Dank voor uw positieve beoordeling!
Zoals boven beschreven
Bedankt!
Ik heb veel merken geprobeerd, maar Girav is tot nu toe mijn favoriete ondershirt.
Snel en goed verzorgd
Bedankt!
Zeer snel en gemakkelijk. enige nadeel is dat je in belgie wonend niet met ideal kunt/mag betalen
Dank voor uw beoordeling!
Toppie, de maat uitgezocht met behulp van de tool op de website en wat schertst mijn verbazing perfect fit. Shirts voelen kwalitatief aan.
Wat fijn om te horen!
op langer termijn moet blijken na wasbeurt hoe pasvorm blijft
Dank voor uw beoordeling!
De zijn shirts precies zoals wij hadden verwacht. Super mooi. Ook de sokjes, die wij er bij kregen, zitten heerlijk. Zullen zeker. Og vaker wat bestellen.
Fijn om te horen!
Zeer nette polo’s en mooi op tijd geleverd
Bedankt!
ik heb 8 jaar geleden een aantal shirts gekocht en die waren geweldig en nu eindelijk weer herrinderd welk merk het was. Nog steeds ideale shirts!
Wat fijn om te horen!
Uitstekende pasvorm en uitstekende kwaliteit zo op het eerste gezicht (polo’s en t-shirts, 1 dag in bezit). Ook uitstekende communicatie en service.
ZB
Bedankt voor uw beoordeling!
Prima kwaliteit en draag comfort
Bedankt voor uw beoordeling!
Shirts zitten fijn, zijn lekker lang en hebben een goede pasvorm. Zeer tevreden over de shirts en polo’s!
Heerlijk shirt
Goede kwaliteit en voldoet aan de verwachtingen waar jullie reclame voor maken
Bedankt!
Top kwaliteit!! Ik raad het iedereen aan.
Fijn om te horen!
Bedankt voor uw beoordeling!
Zo’n super snelle levering in deze tijd heb ik nergens meegemaakt! Helemaal top! Maar was te groot maar ik heb weer opnieuw besteld
Zending oké en snel en correct geleverd. Heb vandaag meteen reactie gehad van Nicole, die laat weten dat vandaag gecrediteerd is. Daarmee zijn wij zeer tevreden. M. vr. groet, Nico
Originele beoordeling
Zending oké. Heb alleen betaling van retourzending nog steeds niet ontvangen. Retour gestuurd al 5 april. Nu 15 april. U schrijft binnen 5 dagen. Mooi niet !