Goeie shirts en snelle levertijd
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10, bedankt!
Als lang persoon is het vrij lastig truien te vinden met lang genoegen mouwen. Na heel veel probeersels bij andere webshops bij Girav terechtgekomen. En ja hoor, eindelijk. De service er omheen is zoals je in deze tijden mag verwachten: op tijd besteld, volgende dag geleverd. En er is ook duidelijk aandacht besteed aan de verpakking zelf: in de basis is het een plastic zak, maar dan net even wat dikker en met een chiquere uitstraling.
Beste Wouter, Wat fijn om te lezen dat u zo blij bent met uw Girav kleding. Hier doen we het voor!
goed verpakt en makkelijk door de brievenbus
Bedankt voor uw beoordeling!
Vlotte levering en ruilen is geen probleem
Beste Johannes, Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Heb een 6-pack witte T-Shirts met extra lengte gekocht. De deur shirts zitten heerlijk. Geen shirts meer die als je bukt uit je broek schieten. AANRADER!!!!!!
Bedankt voor uw beoordeling! Zijn wij blij mee!
Duidelijke info en goede kwaliteit en verzending.
Dank voor uw beoordeling!
Bedankt voor uw 10!
Mooie kwaliteit polo's die ook mooi blijven in de was. Leuke kleuren.
Wij zijn blij met uw beoordeling!
Uitstekende lengte en prettig in het dragen. Ga zeker nog meer bestellen.
Bedankt!
Verpakking zag er prima uit, de shirts waren toch te wijd, daarom is het terug gestuurd, maar dit ging ook heel makkelijk. Wel jammer dat ik niet meteen een ruiling kon doen. Nu ga ik opnieuw shirts bestellen als ik mijn geld retour heb. Maar verder prima service.
Bedankt voor uw 10!
Echt zeer comfortabele stof. Na een dag al in huis. Top!
Dank voor uw 10! U blij, wij blij!
Goede maat aanduiding op de website. Leveringstijd naar verwachting
Dank voor uw beoordeling!
Gewoon goed!!!
Super! Dank voor uw 10!
Voor herhaling vatbaar
Dank voor uw 10! Blij mee!
Snelle levering, savonds besteld, volgende dag in huis (Belgie). En een goede en correcte service mbt retour sturen.
Dank voor uw 10! Fijn dat u tevreden bent!
Dank!
Prima website. Duidelijke communicatie. Snelle levering. Keurig verpakt. Shirts voelen goed aan en zijn lekker lang.
Bedankt voor de 10 en de uitgebreide beoordeling! Zijn wij blij mee!
Prima 't shirt
Dank!
Het zijn heerlijke shirts alleen nu nog in marine blauw dat zou mooi zijn.
Dank voor uw 10! Suggestie nemen wij graag mee!
Zoals gewoonlijk, zeer tevreden over de kwaliteit, je doet er gewoon lang mee.
Dank! Wij zijn blij met uw 10!
Fijne kleding
Bedankt voor uw beoordeling!
Voor de eerste keer, maar zeker niet voor de laatste keer shirts besteld! Mooie kwaliteit en uiteraard een goede lengte. Ondanks de crisis waarin we zitten, snel en netjes bezorgd. Wat mij betreft een AANRADER!
Wij van Team Girav zijn blij met uw 10!
Bestel vanaf het begin bij Girav,razendsnelle levering en top shirts.
Bedankt voor uw 10!
mijn man zit in een rolstoel dus lekker lang prima
Dank u wel!
Netjes verpakt aangekomen en ze passen perfect.
Bedankt!