Netjes verpakt aangekomen en ze passen perfect.
Bedankt!
Veel keuze, snelle levering en perfect shirt.
Bedankt voor uw beoordeling!
Ik had 1 van mijn oude Girav t-shirts (dat ik ongeveer 4 jaar geleden heb aangeschaft) ter vergelijking naast mijn nieuwe gehangen. Daar zat uiteraard wel wat kleurverschil tussen maar de lengte was nog exact hetzelfde. Na 4 jaar wekelijks wassen! En de long fit t-shirts zijn echt perfect voor mijn lengte.
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Zitten lekker
zoals vermeld
Dank voor uw 10!
Zeer snel geleverd en een prima pasvorm.
Fijn om te horen dat u blij bent met Girav!
Goede kwaliteit shirts
Wij zijn blij met uw 10!
Fijne shirts die ik na wat worstelen met het betaalgedeelte vd webisite weer besteld heb
Originele beoordeling
Probeer al 2 dagen shirts te kopen maar de website vertoont kuren, op mijn mail wordt niet gereageerd door Girav. Op naar de concurrent!
Prima shirts van goede kwaliteit en pasvorm. Lekker lang
Wij zijn blij met uw beoordeling.
2 meter en 95 kg, L met Long fit is top!
Bedankt voor uw beoordeling!
Mooie hemden die echt goed passen. Snelle en betrouwbare service and aflevering.
Bedankt voor uw 10!
Na mijn eerdere bestelling, t-shirts die ik tot de draad versleten heb, ben ik opnieuw zeer tevreden met mijn serie nieuwe shirts
Dank u wel!
Fijn lang
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wij zijn blij met uw 10!
Goede overzichtelijke website...snelle mail respons en levering.
Bedankt voor uw beoordeling!
Mooie polo snel geleverd dus zeer tevreden
Fijn dat u tevreden bent!
Fijne lange shirts. Goede lengte en breedte. Prima dus!
Dank voor uw beoordeling!
Mooie kwaliteit en lekker lang.
Dank voor uw 10!
Na ik de artikelen had besteld,zijn deze snel geleverd En de T shirts passen perfect.
Goed om te lezen dat uw shirts perfect passen!
Snelle levering. Goede pasvorm
Bedankt voor uw beoordeling!
Meetadvies, maat, kwaliteit. Allemaal goed!
Wij van Team Girav zijn blij met uw 10!
Ik heb bijna van het hele assortiment wel iets past en zit perfect.
Bedankt voor uw 10!
Wat een fijne trui. Zit als gegoten
Bedankt!
Eerder een polo gekocht, na 2 keer wassen zag de polo er uit alsof hij al 100 keer was gedragen.
Had er een tijd geleden al zes besteld, ze zitten super fijn en blijven ook goed na heel vaak wassen. Heb er dus nog meer bijbesteld zodat mijn witte shirts nu ook allemaal lang genoeg zijn.
Goed om te horen, bedankt voor uw beoordeling!