Helemaal tevreden

Meetadvies, maat, kwaliteit. Allemaal goed!

Zo moeten kleren zijn

Ik heb bijna van het hele assortiment wel iets past en zit perfect.

Top coltrui

Wat een fijne trui. Zit als gegoten

Niet helemaal tevreden.

Eerder een polo gekocht, na 2 keer wassen zag de polo er uit alsof hij al 100 keer was gedragen.

Zo fijn, shirts die lang genoeg zijn

Had er een tijd geleden al zes besteld, ze zitten super fijn en blijven ook goed na heel vaak wassen. Heb er dus nog meer bijbesteld zodat mijn witte shirts nu ook allemaal lang genoeg zijn.

Goede shirts

Long Fit tikkie te lang voor mij, volgende bestelling normal fit 😊

Blij mee!

Eindelijk goede lengtes, prijs/kwaliteit is oké.

Gekozen voor kwaliteit.

Het is absoluut zo dat er goedkopere T-shirt te vinden zijn, maar de kwaliteit van de T-shirt die ik heb besteld staan ver boven de kwaliteit van oudere T-shirts van andere merken die ik heb liggen. Heel groot pluspunt is het bepalen van de maat op de site. Klopt precies. Ik heb graag iets langere T-Shirts. In een woord perfect. Mijn volgende aankoop zal weer bij Girav zijn.

Superslim

Fijn

Super shirts!

Bestel al jaren shirts voor mijn man bij Girav. Super mooie shirts van een goede kwaliteit. Mijn man wil geen andere shirts meer. Bestel altijd de long fit. Zeer tevreden!

Ik vind het prettig zittende T-Shirts.

De laatste 3 jaar gebruik ik T-Shirts van Girav welke er nu nog steeds goed uit zien.

mooi strak rood.

snelle verzending, past heel mooi.

Snelle levering en fantastische t-shirts!

Mijn man draagt ze al jaren vanwege de lengte en is super tevreden. Ze zitten perfect en blijven mooi na het wassen. Zelf draag ik ze nu ook. Voor mij een heerlijk oversized t-shirt voor in mijn vrije tijd en om in te slapen. Ze knellen nergens en hebben een perfecte mouwinzet, wat bij dames shirts helaas niet altijd het geval is. Dus ook voor vrouwen de perfecte oplossing wanneer dames shirts net dat beetje extra ruimte missen.

Lekker lange T-shirts

Fijne lange T-shirts, gaan lang mee. Derde keer dat ik deze fijne shirts heb besteld.

2 witte Sydney t shirts besteld. Zeer snelle levering. Mooie kwaliteit stof! Blijven mooi in model na het wassen. Zal zeker opnieuw bestellen.

Belofte is waargemaakt.

Snel, correct, Mooi spul.

Uitstekend product, snelle levering, klantvriendelijk!

Nadat ik in de eerste instantie verkeerde maat t-shirts had besteld, was de retour en de nieuwe levering van de juiste producten snel geregeld! Ook de producten die ik besteld heb zijn van hoge kwaliteit!

Fantastische T-shirts

Goede pasvorm prima materiaal

Heb de shirts net binnen eerste indruk goed.

Ze zitten lekker, heerlijk om een iets langer shirt te dragen. Wel jammer dat ze niet in de droger mogen.

Prima shirts snelle bezorging

de maat die werd aangeraden pastte niet helemaal

Ben 1.88 en slank, bestelde S met LF.. die bleek wel erg lang te zijn. SLF is waarschijnlijk lang genoeg.

Comfortabele perfect dragende shirts

Had ik eerder moeten bestellen

Het t-shirt is van prima kwaliteit en heeft een uitstekende pasvorm.

zeer goed

Bestellen heel eenvoudig de levering de volgendedag. Super