Top shirts

Mooiste kwaliteit lang plezier, kost wat maar dan heb je ook iets!

Perfecte lengte

Geen blote rug meer

Snelle levering, goede en duidelijk overzicht

Perfecte maat

Zoals altijd top!

Alles is prima op orde. Bij Girav bestel ik graag. Als klant sta je bij hen op 1.

Perfecte pasvorm , ook in 3xl

Mooie kwaliteit en goede pasvorm, heb meteen nog meer t shirts besteld.

zeer correct behandeld en geholpen

kwaliteit T-shirts en pasvorm zeer goed en bestelling snel verwerkt en ontvangen.

Prima shirt, voel lekker aan, past perfect

Volgende dag in huis. Heerlijk om eindelijk extra lange shirts te hebben. Nooit meer shirt uit de broek.

Heerlijke shirts met een goede pasvorm

Nadat mijn vorige kledingzaak stopte met witte tshirts, ben ik jaren op zoek geweest naar tshirts die comfortabel zijn en lang genoeg. Bij Girav ben ik geslaagd en dankzij de 6packs is ook gped betaalbaar.

Top bedrijf!

Snelle levering met prachtig shirts!

Perfect voor de wat langere man

Heel fijn om een winkel te hebben met kleding die WEL past. De kleding is van prima kwaliteit. Ik probeer tegenwoordig eerst GIRAV voordat ik naar een traditionele winkel ga. Graag het assortiment uitbreiden (colberts, jacks, ...) :-)

Goed en snel

Nu alweer voor de zoveelste keer besteld. Zondagavond besteld en maandagmiddag binnen. Zoals altijd is de kwaliteit top. Ik heb al jaren geen andere ondershirts meer!

Helemaal top !!!

Zit comfortabel mooie pasvorm .

Past perfect,de juiste lengte en breedte

Dit zijn de best passende shirts die ik ooit heb gehad

uiterst snelle levering en prima snit

binnen een dag de t shirts in huis ze dragen heerlijk

Passen zeer goed en de lengte is super.

prima betrouwbare webshop

shirts en hoodie die ik bestel zijn van mooie kwaliteit en gaan jaren mee. Ideaal voor grotere mensen. Ook heldere en uitgebreide uitleg van maten.

Prima geregeld

Ik heb de T shirts s’ middags bestelt, volgende dag al in huis, prima pasvorm. Even afwachten na een keer wassen, maar voor nu prima.

Goede pasvorm

Goede pasvorm en snelle levering

Goed en mooi m

Stevig de juiste lengte en moii materiaal, Heeft u ook een vrouwen kledinglijn

precies wat ik zocht

goed passend tshirt

Koop al jaren bij Girav , altijd tevreden geweest, verkeerd besteld, geen probleem, met groot gemak gratis retour..

Koop altijd bij girav

Aardig aan de prijs, maar altijd snel geleverd, goede service en fijne kleding. Assortiment word regelmatig uitgebreid, wat fijn is voor de afwisseling.

Heel positief, reactie heel snel en vriendelijk.

Zeer snel geleverd,, kontakt met klantenservice erg vriendelijk en behulpzaam.

Bestellen is simpel. Levering, snel.

Top levering, snel. Heerlijke pasvorm. Prima draag comfort.

Maattabel werkte voor mij prima, vlotte levering, goede kwaliteit

Mijn eerste aankoop bij Girav verliep goed. Het aanbod aan shirts is ruim, de maattabel werkte voor mij prima, de bezorging was vlot en correct (paste door de brievenbus) en de kwaliteit lijkt goed (pas 1 keer gedragen). Long dit is dat ook echt en daarmee kruipt het shirt niet meer uit je broek. Ik ga zeker weer een aankoop doen.