Koop al jaren bij Girav , altijd tevreden geweest, verkeerd besteld, geen probleem, met groot gemak gratis retour..
Bedankt Fred!
Aardig aan de prijs, maar altijd snel geleverd, goede service en fijne kleding. Assortiment word regelmatig uitgebreid, wat fijn is voor de afwisseling.
Wij zijn blij met uw 10!
Zeer snel geleverd,, kontakt met klantenservice erg vriendelijk en behulpzaam.
Bedankt Ton, fijn om te lezen dat u een goede ervaring met ons heeft gehad!
Top levering, snel. Heerlijke pasvorm. Prima draag comfort.
Dank voor uw beoordeling!
Mijn eerste aankoop bij Girav verliep goed. Het aanbod aan shirts is ruim, de maattabel werkte voor mij prima, de bezorging was vlot en correct (paste door de brievenbus) en de kwaliteit lijkt goed (pas 1 keer gedragen). Long dit is dat ook echt en daarmee kruipt het shirt niet meer uit je broek. Ik ga zeker weer een aankoop doen.
Bedankt voor uw positieve beoordeling Marcel!
Geen halve blote rug
Mooi onzichtbaar
Bedankt voor uw beoordeling!
Een jarenlange ergenis is nu verledentijd.
Dank voor uw 10!
Gekocht voor mijn man. Ze zijn lekker dun en lang. Kruipen tenminste niet omhoog.
Bedankt Conny!
Prima, snel geleverd en mooi verpakt!
Bedankt voor uw beoordeling!
Zacht textiel van 100% katoen. Door het degelijk stiksel weet ik zeker dat dit shirt zeer lang mee zal gaan. De levering ging erg snel, maar, om toch nog een klein minpuntje te verzinnen: de verpakking zou iets minder kunststof mogen bevatten.
Bedankt voor uw beoordeling. Uw suggestie nemen wij zeker mee, dank ook hiervoor.
prima pasvorm, de extra lang is ook extra lang. mooi aansluitend aan de hals. de stof mag iets dikker zijn, maar is niet te dun.
Bedankt voor uw beoordeling en suggestie!
Ik koop al jaren Girav shirt's , ze gaan vele malen langer mee dan ieder ander shirt wat ik heb geprobeerd. Betere kwaliteit is lastig te vinden.
Wij zijn blij met uw mooie beoordeling! Dank!
heb er 1 gedragen zag er prima uit. hopelijk blijft het zo na het wassen.
Dank!
Pakketje was snel verstuurd en ontvangen, de kwaliteit was goed en eenvoudige instructies om het pakketje terug te sturen, maar dat was gelukkig niet nodig.
Wij zijn blij met uw 10!
Goed passende shirts en truien. Snelle levering.
Bedankt voor uw 10!
Ik heb al jaren t shirts van girav,blijven mooi en hebben een goede pasvorm. Super tevreden
Bedankt!
Erg goed
Dank u wel!
In eerder stadium besteld ,zeer--zeer tevreden. Goede kwaliteit. Ook per Telefoon accuraat en vriendelijk benaderd , door Nicole. SUCCES .......
Bedankt!
Uitstekende kwaliteit en blijft ook mooi!
Bedankt voor uw beoordeling, wij van Team Girav zijn hier blij mee!
Mijn man kaneindelijk bukken zonder een blote rug te krijgen
Dat is goed om te lezen!
Kwaliteit, snelle levering
Wij zijn blij met uw 10!
Goede kwaliteit. Dat zie je direct
Dank voor uw 10!
Ik heb 29 juni 2016 de eerste T shirts gekocht, model Barcelona. De shirts zijn van uitmuntende kwaliteit, oersterk en blijven na honderden keren wassen nog steeds goed van kleur. ik werk Offshore 14 dagen op 14 dagen af, de shirts worden hier aan boord om de dag heet gewassen maar dat heeft geen invloed op de kwaliteit. ook dat de shirts in verschillende lengte maten verkrijgbaar zijn is een topper, ik meet 185 cm lang en draag XL/LF of L/LF
Bedankt voor uw beoordeling Nico! Goed om te lezen dat u zo blij bent met uw Girav shirts!
Voor de 2e keer witte shirt besteld voor mijn man van 2.00m De langste die er zijn, ze blijven goed op lengte.hij blij: geen blote rug
Dank voor uw beoordeling!