👍🏼

Snelle levering,goede kwaliteit

Zeer fijne ervaring. Mooie en goede kleding voor een goede prijs.

Goede stof, prima maatvoering

Had dit type al eerder gekocht ,maar nu in het zwart en de "kortste" versie. Die zit qua lengte voor mij nog net wat beter dan de "middel"-versie.

Snelle levering en goede pasvorm

Snelle levering en goede pasvorm

Kwaliteit

Gewoon doen.

Perfecte pasvorm en comfortabel !

Lijkt een goede kwaliteit

Na invoeren van mijn gewicht en lengte kwam er een maat uit waar ik aan twijfelde. Voor alle zekerheid een maat groter besteld als jullie advies en deze zit iets strakker als wat ik normaal zou kopen. Onder een trui of vest zit hij perfect. Tijdens het bestellen las ik dat de 2 shirts in een brievenbus verpakking zouden zitten dus dat ik niet thuis hoefde te zijn. Dit bleek niet waar, dus moest ik het pakje bij een Bruna afhalen. Volgende keer dus mijn werkadres gebruiken.

geweldig

ruime keus, goed advies en snelle goede levering

Prima passend

Prima pasform

👍 prima, zoals verwacht!

Zie titel

Top T-shirts!

Snel onLine besteld, volgende dag in huis! Maat prefect, goede kwaliteit en lekker lang!

Goede service ook als je iets terugstuurt.

Pakketje terug gestuurd, omdat het niet helemaal was, wat ik zocht. Daarna gebeld hoe lang het duurde voor je het geld terug kreeg? De mevrouw aan de telefoon ging het gelijk regelen. Kijk dat noem ik nou klantvriendelijk. Ga zo door.

Perfecte kwaliteit

Eerste aanschaf, maar zeker niet de laatste. Mooie pasvorm en lekker lang!

Fijne shirts

Fijne shirts, goede lengte en kwaliteit. Ik bestel er nog een paar.

Goede verpakking, snelle levering, mooi kwaliteit. Super.

Snelle levering, mooi product

Hemden zien er goed uit, idd langer als normaal. Volgende keer ga ik de regular lengte bestellen, niet weer de iets langere versie

Verrassend

Zit verrassend lekker maar wellicht iets te lang.

Snelle levering en goede pasmaat.

De kwaliteit van de polo is zeer goed. Fijn materiaal en de pasvorm is perfect. Ik had voor mijn eerste bestelling mijn lengte 195cm en gewicht 85kg ingevuld. Er werd een M met medium long fit aangeraden. Bij het passen was deze echter zowel in lengte als taille te breed. Gratis geretourneerd en direct een S met standaard lengte besteld en deze zit perfect. Uitstekend retourbeleid. Ik ga zeker opnieuw bestellen.

Super kwaliteit, snelle levering gewoon top!!

Allereerst complimenten voor de snelle levering. Hier kan je niet voor naar de winkel. Kwaliteit product: fantastisch, het zit als gegoten, en extra lang is ook echt lang. Prijs: tja is wel duurder dan C&A, maar ja dan heb je ook wat. Pasvorm: mooi en niet plakkend aan je lijf, welke man vind dat nou fijn. Moet gewoon lekker zitten en het stofje voelt ook goed. Geen onnodige naden. V-hals in verschillende maten en kleuren. En geen label welke achter je nek uitsteekt. Tips: meer kleuren, nog veel meer kleuren en een Girav app zou ook fijn zijn (niet om giraffen te kijken).

Goede kwaliteit, snelle levering.

Op deze manier is het fijn shoppen.

Prima kwaliteit, tegen een redelijke prijs, voor kwaliteit betaal je altijd iets meer, en snelle levering. Een aanrader.

Goede shirt als kwaliteit

Het zijn goede t-shirts die net de extra lengte hebben waar je al gauw bij een standaard T-shirt te kort komt. Stof zit heerlijk en is vrij simpel te wassen. Kortom een aanrader!

Het product bevalt tot nu toe zeer goed. Daarnaast hebben ze een overzichtelijke website met een handig maatsysteem. Het is ook handig dat 1 of 2 shirts via de brievenbus kan.

bestelling, levering en betaling correct verlopen product goed, fijne kwaliteit stof en goede pasvorm

Fijne shirts en uitstekende levering

Fijne t-shirts en prima levering.