De shirts zijn goed van maat, voelen op de huid fijn aan en ook na verschillende wasbeurten blijft de vorm top ! Ook gewone hemden , dus zonder mouw zijn fijn, ik ben er blij mee en zou niets anders meer willen. Vooroverbuigen en een hemd uit je broek hebben is nu verleden tijd.
Wij zijn blij met een 10!
S avonds besteld, volgende dag al binnen. Er zaten alleen verkeerde stickers op de verpakking, waardoor het leek alsof de verkeerde maat was geleverd.
Bedankt voor uw beoordeling.
Het zit heel goed,ik ga dit meer bestellen. Ook het after pay vinding heel prettig.
Bedankt, goed om te horen.
Fijn die maten
Dank u wel!
Mooie hals en pasvorm en een perfecte lengte.
Bedankt voor uw 10.
Ik heb t shirts gekocht en zitten perfect. Bij de eerste bestelling een korting van € 5.00 ik heb het niet gekregen maar de volgende t shirts bestel ik gewoon weer.👍
Ik heb de t-shirts besteld n.a.v. Een te verzilveren kerstcadeau van mijn werkgever. Girav-t-shirts bestellen was één van de opties. Ben uiteraard beïnvloed door de tv-commercials en wilde eens Girav proberen. Ondanks de perfecte ervaring en kwaliteit twijfel ik vanwege de prijs (2 voor Euro 40) of ik voldoende meerwaarde ervaar t.o.v. Andere t-shirts.
Bedankt voor uw 10. Wij horen tzt graag nog eens hoe de shirts bevallen.
Ik had al ervaring met de shirts van Girav. Laatst kocht ik een paar coltruien en toen heb ik gelijk een six-pack t-shirts van Girav gekocht. Draagt echt onopvallend en lekker, mede dankzij de ideale lengte.
Dank u wel.
Prima product en service
Bedankt voor uw 10!
ben erg blij met deze t-shirts,pasvorm is perfect ,en zoals ik al zei geen koude rug meer,wat toch altijd een probleem was
Bedankt voor uw beoordeling.
Snel en prima service Beter dan in de winkel Hadden niks op voorraad 3 weken levertijd
Bedankt voor uw 10.
Goeie kwaliteit shirts, blijven er tot nu toe prima uitzien en de longsleeve polo is ook een topper!
Dank voor uw beoordeling!
Goeie t-shirts die lekker zitten!
Dank voor uw 10!
Eindelijk een t-shirt die met de lengte goed zit bij mijn zoon.
Fijn om te horen, dank!
Eenvoudig bestelproces, snelle levering, nette extra lange t-shirts.
Bedankt voor de beoordeling!
Service bij leverproblemen door pakketdienst was prima!
Fijn om te horen, dank!
Al vaker hetzelfde produkt gekocht, dot zegt wel genoeg.
Uitstekend.
Dank voor uw 10!
Super shirts, geen koude rug meer en goede kwaliteit en snelle levering
Dank!
Eindelijk een trui met de juiste mouwlengte.
Bedankt, dat horen wij graag!
Snel geleverd en door de online pashulp in 1x de goede maat
Dank u!
Geen andere t shirts in de kast
Dank u wel voor de mooie beoordeling.
Fantastisch en snel in huis
top dus
Hartelijk dank.
Goede kwaliteit shirts met mooie pasvorm.