Zoal ik al zei, mooi shirt en past goed. Verdere ervaring heb ik er nog niet mee.
Bedankt!
Snel geleverd en altijd weer fijn!
Goed om te horen!
's Avonds besteld en de volgende dag binnen. Prima kwaliteit.
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
maat tabel firma Girav, doe hier iets aan. Hier klopt niets van. Volgens het maattabel zou ik maat S hebben namelijk 200cm, 76kg. Gelukkig heb ik uit mijn zelf maat XL besteld en dit is perfect. Firma Girav: als u mijn bericht leest geef dat even een berichtje??? Staat wel zo netjes
π
Bedankt!
Mooie producten die mooi lang zijn en de goede verhouding! Eindelijk π
Shirts gaan jaren mee.
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Verkeerd besteld, meteen een nieuwe kortingscode gekregen voor de juiste bestelling, bedrag van de verkeerde bestelling teruggestort en de juiste bestelling precies op tijd binnen voor de verjaardag. En dat alles binnen 4 dagen!! Ik zeg......thank you Girav, tot snel π!!
Bedankt, goed om te horen dat u blij bent met Girav!
Heb de light versie besteld in maat M en zit echt super. Materiaal is ook heel fijn en zacht. Je voelt haast niet dat je wat aan hebt, sluit ook mooi als Slim Fit aan.
Bedankt.
Wat ze zeggen beloven ze. Een top shirt.Die perfect zit.
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Ben zeer tevreden over jullie product, had ik veel eerder gebruik van moeten maken.
Bedankt.
T-shirts passen perfect
Bedankt!
Snelle levering. Jammer dat het shirt te groot was, dus zonder problemen terug gestuurd en nieuwe besteld.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
klasse in een woord
Dank u wel!
Niet meer nodig na het vorige veld.
Beste Albert, fijn dat alles klopt! Jammer dat de waardering dan wat aan de lage kant is ;)
Positief. Zou het de volgende keer weer zo doen
Dank voor uw 10!
Graag nog witte polo met lange mouwen in het assortiment opnemen
Dank voor uw beoordeling! Ik zal uw suggestie doorsturen. Wie weet in de toekomst ;)
Goede kwaliteit, snelle levering, heldere communicatie.
Goed om te lezen dat u blij bent met onze service!
Shirt valt erg groot voor een xl
Beste Esther, dank voor uw beoordeling. Voor maatadvies kunt u het beste even bellen met onze klantenservice, zij helpen u graag!
Mijn man is er super blij mee!
Beste Diana, goed om te lezen dat uw man super blij is!
Mooie kwaliteit en pasvorm. Ook de bestelling was binnen 24 uur ontvangen
Dank voor uw beoordeling!
KLASSE
WIJ ZIJN BLIJ MET UW 10! ;)
klantvriendelijk
Dank voor uw 8.
's avonds om 20:45 uur besteld, en de volgende dag rond 11:00 uur keurig afgeleverd !!!
Dank namens het team van Girav!