klantvriendelijk
Dank voor uw 8.
's avonds om 20:45 uur besteld, en de volgende dag rond 11:00 uur keurig afgeleverd !!!
Dank namens het team van Girav!
Zit perfect en mooi
Fijn dat uw Girav shirts mooi zitten!
Zeer correct en goede kwaliteit
Dank voor uw 10!
Heerlijk van die shirts die in je broek blijven zitten.
Volgende keer langer bestellen
Dank voor uw beoordeling!
Ik overweeg geen andere shirts meer ondanks dat de prijs een tikje hoog is. Shirts blijven heel lang goed. Nu voor het eerst een lange mouwen ondershirt gekocht, mouwlengte ook uitstekend.
Fijn dat u tevreden bent Rob! Dank u wel
K had niet verwacht dat de stof zo dun zou zijn, je.kijkt er gewoon doorheen. Ook de v.-hals lijkt met de hand.geknipt, is niet egaal rond.
Vlotte levering en een goede maat. Het zijn mooie shirts met mooie kleuren.
Dank voor uw beoordeling!
Goede kwaliteit en goede producten. Alleen mag de keuze wel wat groter, vooral op het gebied van kleuren.
Alles mooi op tijd goede maat niks mis mee.Top!!
Dank u wel namens team Girav!
Zie eerste regel
Beste Eduard, dank voor uw beoordeling! U kunt de shirts gratis retourneren.
Gekocht voor mijn man, die is helemaal blij en wil ze niet meer uit doen
Dat is goed om te lezen :) Dank u wel.
ze zitten goed alles ging makkelijk met bestelen en betalen
Wij van Girav zijn blij met uw 10!
Lang lekker.
Dank voor uw 10!
In mijn nieuwe geleverde shirt bleek een gaatje te zitten bij de hals. Mailtje gestuurd met foto: kreeg snel reactie en direct een nieuw shirt thuisbezorgd. Erg blij met deze service!
Dank u wel Maarten!
Eindelijk een shirt wat gewoon lang genoeg is. Daarbij nog een goede pasvorm. Super.
Snelle levering Mooie shirts
Bedankt Conny!
ff zoeken naar de juiste maat. Kwestie van smaak natuurlijk...
Dank voor uw 10!
De polo's zijn heel mooi en van goede kwaliteit. Ze vallen alleen wat smaller dan verwacht.
Niets op aan te merken.
Dank!
Kocht mijn t-shirts al bij Girav. Nu ook Pullovers besteld welke ook weer perfect zitten.
Dank voor uw 10 John!
Klasse materiaal!
Fijn dat u blij bent met ons materiaal!
De door mij bestelde t-shirts waren keurig verpakt afgeleverd bij het afhaalpunt. Na thuiskomst ze snel uitgepakt en mijn man ze laten passen. Ze zitten als gegoten en zijn inderdaad prachtig van lengte! Heel blij mee!
Fijn dat de Girav shirts al gegoten zitten!
Mooi passende t-sirts, lekker lang! Levering was een beetje verwarrend maar alles is netjes aangekomen! Aanrader!!!
Dank voor uw 9!