Super!! Omdat onze zending volgens post.nl geleverd was wij niks hadden ontvangen gebeld met Girav zij stuurde meteen nieuwe t shirts op en die wel ontvangen door post.nl😊 bedankt voor de goede service
Dank voor uw beoordeling!
Mooi shirt, wat in je broek blijft zitten
Dank voor uw 9!
Ziet er mooi uit, zit goed. Geleverd conform toezegging
Dank voor uw beoordeling!
Veel keuze, snelle levering wel iets aan de prijs voor de basics.
Dank voor uw 9
snel
Dank voor uw beoordeling!
Snelle levering en mooie kwaliteit
Dank u wel!
Bij Girav precies gevonden wart ik zocht, aangezien mijn ondershirts altijd net even te kort zijn met als gevolg omhoog kruipende overhemden. Zeer brede keuze en eenvoudige zoeker om te vinden wat je nodig hebt. Levering prima binnen twee dagen door de brievenbus. Kwaliteit lijkt goed te passen bij de prijs (moet nog wel blijken)
Dank voor uw beoordeling! Fijn dat onze Girav shirts precies zijn wat u zocht.
Goed levering en mooie shirts, 's middags besteld en de volgende dag in huis.
Dank voor uw 9!
Ga er gelijk nog een paar bestellen! Bestelling en levering ging vlot en goed.
Dank u wel! Fijn om te lezen, veel plezier van uw Girav shirts.
Nu polo gekocht, zeer tevreden. Het is fijn dat de producten net iets langer zijn dan de standaard. Verhoogd draagcomfort, prima kwaliteit maar eerlijk gezegd ook behoorlijk aan de prijs.
Dank voor uw beoordeling.
Het T-shirt zit prima en kruipt niet naar boven. Hierdoor zit het overhemd de hele dag goed
Dank voor uw beoordeling!
Zit lekker en blijft door de lengte goed in je broek zitten
Dank voor uw beoordeling!
Passen prima, en met name goed voor de koudere periode. Wel vreemd dat dit type na verloop van tijd op een paar cm onder de bovenzijde steeds slijtsporen gaat vertonen.
Beste Tiemon, wij verkopen helaas geen hardloopbroeken. Mocht u met een van onze artikelen ongemakken treffen kunt u het beste even een mail sturen naar [email protected] Dank!
De shirts zijn heerlijk om te dragen. Blijven goed in de was. Levering was snel en correct.
Goede service snelle levering
Dank voor uw 8!
B
C?
Na jaren met truien die of te korte mouwen hadden of te brede schouders, passen de truien van Girav zowel qua mouwlengte en schouders perfect!
Super dat uw Girav truien perfect passen!
Heel netjes en snelle service
Past perfect
Top dat uw Girav shirt perfect past!
top kwaliteit,blij mee!!!
Fijn dat u blij bent met uw Girav shirt!
Prima kwaliteit shirt, prima verpakt en op tijd verzonden.
Dank voor uw beoordeling!
Zijn voor mijn schoonzoon van 2.04 mtr. Passen hem perfect. Sint was ook dik tevreden😉
Goed om te lezen! Dank u wel
Heerlijke stof en perfecte pasvorm ! Snel geleverd en redelijk geprijsd
Dank voor uw 9!
T’shirt van een goede kwaliteit
Dank voor uw beoordeling!
Mijn eerste keer dat ik het geprobeerd heb. Het is inderdaad fijn dat de shirts langer zijn en niet steeds de bilspleet of de bierbuik ziet als ie even beweegt
Dank voor uw beoordeling. Fijn dat het zien van de bilspleet of de bierbuik nu verleden tijd is! Haha