Mooie kwaliteit en goede service
Beste Ton, Wow, een 10! Dank daarvoor.
Ook voor mensen die lang en breed zijn…
Beste Jakob, Bedankt voor uw prachtige review en 10. Daar zijn wij van team Girav trots op.
Perfecte shirts goede kwaliteit en geweldige verzending.
Super om te horen! Fijn dat de shirts, kwaliteit en verzending helemaal naar wens zijn. Bedankt voor je bestelling en je mooie review!
Bestelling gedaan en kreeg de producten snel. Vindt de kwaliteit zeer goed.
Bedankt voor je bestelling en mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit. Veel plezier ermee!
Top kwaliteit
Wat fijn dat het top kwaliteit is, daar zijn wij blij mee. Veel plezier ervan!
Goede kwaliteit en zitten lekker
Bedankt voor uw beoordeling, een 10, dat is mooi!
Ik ga zeker nog meer bestellen in de toekomst
Dat horen wij uiteraard graag: bedankt!
t is zoiets als met die reclame voor tomatenketchup: welke andere?
Bedankt!
De kwaliteit van de t-shirts is erg goed en in heel veel kleuren te verkrijgen!
Wij van Team Girav zijn heel blij met een 10!
Snelgeleverd!
Dank, en veel plezier ervan!
Supersnelle levering, zowel hemden alshirts passen perfect. Alleen het bestellen via mijn iphone lukte de tweede keer niet...
Bedankt voor je mooie review! Fijn dat de hemden en shirts perfect passen en dat de levering snel was. Jammer om te horen dat het bestellen via je iPhone de tweede keer niet lukte. Mocht je hier nog tegenaan lopen, laat het onze klantenservice gerust weten – we helpen je graag!
Mooi , goede pasvorm
Fijn dat u er blij mee bent, heel veel plezier ervan!
Ideaal voor de langere man.
Een 10, daar worden wij heel blij van, bedankt en veel plezier ervan!
Super snel en top producten
BEDANKT!!
Lekker makkelijk heel dit proces en dan ook nog voldoende keuze èn nooit meer een blote rug
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Helemaal goed , past perfect. Mooie en fijn materiaal.
Wat fijn om te horen! Veel plezier met je aankoop en bedankt voor je review!
Snelle levering, goede kwaliteit en maat. En na afloop een fijne mail over in mijn geval de verzorging van mijn nieuwe merino wollen pullover. Geweldig. Alleen de klantenservice heb ik nog geen interactie mee gehad, maar als die ook goed is hebben we een 10/10
Wat een mooie review, bedankt! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, kwaliteit en pasvorm van je merino wollen pullover. We hopen dat je er lang plezier van hebt! Mocht je ooit onze klantenservice nodig hebben, staan we uiteraard graag voor je klaar. Veel draagplezier!
Goede kwaliteit, uitstekende pasvorm
Dat is goed om te horen, veel plezier ervan!
Overzichtelijke site en snel gevonden wat ik zocht. Ook snel geleverd
BEDANKT!
Zeer tevreden niet anders gewend.
Heel fijn, veel plezier ervan!
Snel bezorgd. Retourneren is niet ingewikkeld. Kwaliteit is prima! Niet goedkoop maar, waard voor je geld.
Bedankt!
Hartelijk dank, een 10, dat is heel fijn!
Ben zeer tevreden met mijn aankoop. vind het een geweldige kwaliteit, zitten heerlijk onder het mom van, het kost een beetje, maar dan heb je wel wat
Dat horen wij graag: veel plezier ervan!
Mooie shirts en snelle levering
Fijn dat alles naar wens is, bedankt voor de beoordeling en veel plezier ervan!
Shirts met de juiste lengte en maatvoering.
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10, bedankt!