Mooie shirts

Het zijn fijne shirts. Jammer dat ze onder de arm verkleuren door transpiratie (de witte althans). Daarom nieuwe besteld, want de pasvorm en kwaliteit van eerdere shirts was nog prima.

Prima shirts.

De T-shirts van Girav zijn prima en worden snel geleverd. Fijn dat er verschillende lengtematen zijn!

Snelle service en fijne shirts!

Besteld en de volgende dag lagen ze al in de brievenbus. De meethulp op de site heeft voor mij goed gewerkt en zal vaker bij girav gaan bestellen.

Eindelijk kleding die ook echt past!!

Eindelijk kleding die ook echt past!!

Eindelijk de juiste shirts

Prima.

Alles oke

Duidelijke website, snelle levering en een mooi product.

Goede service, snelle bezorging en kwalitatief goed product.

Perfecte shirts.

Voor mij niets anders meer.

Super shirts

Mooie lange shirts die na het wassen mooi blijven, goede pasvorm en soepele stof.

geweldige pasvorm

Vorige week voor het eerst shirts gekocht van Girav. Wat jammer dat ik dit vorige week pas voor het eerst gedaan heb, want ze zijn echt heerlijk. Er gaan er zeker meer komen. Ze zijn wat aan de prijs, maar zeker de moeite waard.

Mooi op lengte en goede kwaliteit

Gewellidig mooie trui, eindelijk met mouwen op mijn lengte

Waar ik heel vaak kleding kocht met mouwlengte eigenlijk net niet, heb ik b8j girav eindelijk kleding gevonden met ECHT lengtematen voor mijn armen. Heerlijk. En ook mooie kleding.

Kleding past perfect en betrouwbare, snelle levering

Girav is inmiddels een vaste keuze voor mijn kleding. Het zit perfect, mooie stoffen en snelle levering. Retourneren gaat ook zonder rompslomp.

Fijne shirts

Heel snel in huis en vooral hele fijne shirts! Geen labels in mijn nek, vind ik fijn

Na lang wikken en wegen toch de langere sweatpants en longsleeve besteld. De pasvorm is goed, eindelijk een die lang genoeg is. De kwaliteit lijkt goed, maar het moet nog voor de eerste keer gewassen worden.

Alles zoals verwacht keurig netjes en verzorgd Ingepakt en op tijd bezorgd

Prachtige kleding Goede kwaliteit maten kloppen volgens de Ingevulde tabel

Snel en goed

Snelle bezorging en prima maatvoering

Shirts zijn lang en fijn, maar zo saai

Ik mis echt shirts met een print.

Maattabel gaf niet de goede maat

Ik heb de hele bestelling geretourneerd want de artikelen waren te klein en sommige mouwen te kort. Het was wel snel geleverd daarom 2 sterren.

Top producten, perfect verpakt en vlot geleverd

Voor m’n zoon en m’n man shirts besteld. M’n zoon zweert bij Girav, hij is 2 meter lang en is al jaren fan. M’n man houdt ook van lengte in z’n kleding, ook hij is enthousiast over de geleverde shirts. Mooie pasvorm en goede kwaliteit materiaal

zeer goed

het was geweldig

perfecte pasvorm

goede lengte en zit confortabel.

Precies wat ik verwacht had en misschien nog wel beter. Voelt heel fijn en draagt heel erg lekker. Ga snel meer bestellen.

Degelijke en tegelijk modieuze producten

Het is zo prettig om kleding in de juiste lengte te kunnen kopen. Daarbij is de kwaliteit prima en volop kleurkeuze.

heel goed