Snel de producten en goede kwaliteit
Bedankt voor uw 10!
Passen perfect en zijn lekker lang Geen blote rug
Fijn dat uw Girav shirts perfect passen!
Het Hanoi shirt valt niet in de smaak bij mijn man, ze wordt onder een dunne trui gedragen en is dan statisch. De andere shirts bevallen prima.
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat de andere Girav shirts bevallen!
Mooi shirt en fijn dat het zo lang is
Bedankt voor uw 10!
Goede service en kwaliteit
Wij van Girav zijn blij met uw 10!
3e keer bij Girav iets gekocht. 3 keer zeer tevreden
3 keer; Heel erg bedankt Jeroen!
Al langere tijd koop ik de basic shirts van Girav. Blijven lang mooi in model en kleur, blij mee.
Bedankt voor uw beoordeling Kees! Goed om te lezen dat u al een lange tijd klant bent van ons!
Makkelijke website snelle levering
Bedankt voor uw 8!
Mijn eerste bestelling bij Girav, daarom moet ik even aftasten welke maat het beste past en welk model goed past bij dit figuur. De V-Hals shirts willen we graag omruilen voor een ronde hals t-shirt.
Beste Linda, bedankt voor uw beoordeling! U kunt de shirts gratis retourneren en een nieuwe bestelling plaatsten met een ronde hals!
Fijn materiaal en heerlijk lang!
Goed om te lezen dat u blij bent met uw Girav shirts!
blijven goed in pasvorm
Bedankt voor uw 8!
Ik kan mijn ervaring als zeer tevreden beschrijven, maar vind dit niet relevant. Gewoon een keer proberen en u kunt uw ervaring dan waarschijnlijk aan die van mij spiegelen
Wij zijn blij met uw beoordeling!
prima shirts, perfecte pasvorm. kost wat meer, maar dan heb je ook wat.
Bedankt Peter!
Goed verpakt en goede shirts zoals altijd. De lengte keuze is altijd ideaal.
Bedankt voor uw beoordeling!
Vooral de Girav sokken kan niet BETER!!!
Fijn dat u blij bent met onze sokken! Dank u wel
Enerzijds gevonden wat ik zocht: een t-shirt met ronde hals welke niet zo strak rond de nek zit. Echter, de standaard lengte is voor mij (1.80) te lang. Moet dus 'bij de broek in' wanneer je een trui draagt. Wanneer er een 'standard fit' zou zijn ipv een 'standard long fit' zou dit mijn perfecte shirt zijn om te dragen onder een trui.
Beste Sybren, bedankt voor uw beoordeling! Vervelend dat het shirt net iets te lang is, die lengte adviseren wij bij mannen tussen de 175 en 185. Korter gaan we helaas niet! Maar wie weet wat de toekomst brengt.
Ben blij met de extra Lange uitvoeringen.
Dank u wel!
Perfect snelle levering
Fijn dat de pasvorm naar wens is!
Super goede kwaliteit snel geleverd
Dank voor uw beoordeling!
goede, fijn zittende shirts
Dank voor uw 10!
Bedankt Martin!
Duurde even voordat de bestelling uiteindelijk binnen kwam. Hierdoor kon ik pas kijken hoe het beviel na terugkeer van een lange vakantie. Het was het wachten waard.
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat onze shirts perfect passen!
Na heel veel t-shirts geprobeerd te hebben had ik met de Melbourne eindelijk de goeie. Helaas gaat die uit jullie arrangement. Gelukkig heb ik nog 4 witte weten te scoren.
Beste Piet, dank voor uw beoordeling! Ons New York model is bijna hetzelfde als de Melbourne, wellicht kunt u die proberen in de toekomst!
Prima site
Wij zijn blij met uw 10!
Al meerdere bestellingen gedaan en altijd goed. Kwaliteit is ook altijd top te noemen!
Bedankt Roy. Fijn om te lezen dat u weer blij bent met uw Girav bestelling!