Voor de 5e keer t-shirts besteld bij Girav. Zeer goede kwaliteit shirts en een idelale lengte maat. Is in reguliere winkels vrijwel niet te vinden
Wij van Girav zijn blij met uw beoordeling!
Fijne shirts die aansluiten en lang genoeg zijn zodat je geen blote rug hebt
Bedankt! Goed om te lezen dat uw de shirts fijn vindt.
S’avonds besteld bende volgende middag al geleverd. Mooie kwaliteit shirts voor een redelijke prijs. Erg fijn shirts door de extra lengte maat, voor mijn zoon die groot is en alle andere shirts te klein zijn.
Wat fijn! Bedankt.
Zoals gebruikelijk weer perfect in orde en de kwaliteit is als vanouds.
Gelukkig is alles weer naar wens!
Snelle bezorging en uitstekende kwaliteit.
Bedankt voor uw beoordeling en uw 10!
Superrrrrrrsnelle levering van een product wat aan alles voldoet wat is omschreven!
Superrrrrr bedankt namens het team van Girav Jan!
Girav is altijd heel correct en snel in het goed afleveren van de bestelling
Dat lezen wij natuurlijk graag! Bedankt Jan!
We kopen regelmatig Girav producten, ook als cadeautje. Snelle levering
Super om te lezen dat u regelmatig bij ons een bestelling doet! Bedankt namens team Girav!
Snelle levering en zeer goede kwaliteit
Bedankt voor uw 9!
Past goed en blijft mooi na het wassen.
Fijn dat het shirt mooi blijft!
Simpelweg ok
Bedankt voor uw 10!
maat is perfect, wit was heel licht blauw-grijs
Beste Tjitske, dat is uiteraard niet de bedoeling. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice! [email protected]
Zeer mooi overhemden , goed verpakt en op tijd geleverd. Transport duurt 3 dagen
Hi Roy, bedankt!
Snelle levering! Prima kwaliteit!
Fijn dat de levering en kwaliteit naar wens zijn!
heerlijk shirt en gemakkelijk dragend shirt
Goed om te lezen dat uw shirt lekker zit!
Heerlijke zachte stof, dus draagt heel fijn. Snel geleverd.
Bedankt voor uw beoordeling!
Goede kwaliteit en eindelijk goede maat voor een t shirt dor de extra lengte! Prijs is prima! Heel blij dat we jullie ontdekt hebben!
Dank u wel!
Tot dusver tevreden over de kwaliteit, lengte en bezorgtijd. Enige verbeterpunt is, vooral als je benoemt dat er geen vervelend label in je nek hangt, ook het label aan de zijkant te vervangen met een opdruk van de wasvoorschriften. Evt met een referentie naar een website met met informatie.
Dank u wel! Ik ga uw beoordeling doorsturen!
Snelle levering. Hele goede pasvorm
Dank u wel!
Hele mooie shirts voor mijn zoon, mooie kwaliteit
Dank voor uw 10!
De shirts zitten erg prettig! Goede diepe v hals en shirt zit mooi strak aangesloten op het lichaam
Dank!!
Snelle levering hetgeen besteld is heeft een prima pasvorm en een mooi bordje.
Dank!
Zit lekker, comfortabel
Dank!
Dit shirt heeft net de paar centimeter in de lengte waardoor het shirt goed zit.
Dank voor uw beoordeling!