Ik heb de t-shirts besteld n.a.v. Een te verzilveren kerstcadeau van mijn werkgever. Girav-t-shirts bestellen was één van de opties. Ben uiteraard beïnvloed door de tv-commercials en wilde eens Girav proberen. Ondanks de perfecte ervaring en kwaliteit twijfel ik vanwege de prijs (2 voor Euro 40) of ik voldoende meerwaarde ervaar t.o.v. Andere t-shirts.
Bedankt voor uw 10. Wij horen tzt graag nog eens hoe de shirts bevallen.
Ik had al ervaring met de shirts van Girav. Laatst kocht ik een paar coltruien en toen heb ik gelijk een six-pack t-shirts van Girav gekocht. Draagt echt onopvallend en lekker, mede dankzij de ideale lengte.
Dank u wel.
Prima product en service
Bedankt voor uw 10!
ben erg blij met deze t-shirts,pasvorm is perfect ,en zoals ik al zei geen koude rug meer,wat toch altijd een probleem was
Bedankt voor uw beoordeling.
Snel en prima service Beter dan in de winkel Hadden niks op voorraad 3 weken levertijd
Bedankt voor uw 10.
Goeie kwaliteit shirts, blijven er tot nu toe prima uitzien en de longsleeve polo is ook een topper!
Dank voor uw beoordeling!
Goeie t-shirts die lekker zitten!
Dank voor uw 10!
Eindelijk een t-shirt die met de lengte goed zit bij mijn zoon.
Fijn om te horen, dank!
Eenvoudig bestelproces, snelle levering, nette extra lange t-shirts.
Bedankt voor de beoordeling!
Service bij leverproblemen door pakketdienst was prima!
Fijn om te horen, dank!
Al vaker hetzelfde produkt gekocht, dot zegt wel genoeg.
Uitstekend.
Dank voor uw 10!
Super shirts, geen koude rug meer en goede kwaliteit en snelle levering
Dank!
Eindelijk een trui met de juiste mouwlengte.
Bedankt, dat horen wij graag!
Snel geleverd en door de online pashulp in 1x de goede maat
Dank u!
Geen andere t shirts in de kast
Dank u wel voor de mooie beoordeling.
Fantastisch en snel in huis
top dus
Hartelijk dank.
Goede kwaliteit shirts met mooie pasvorm.
Bedankt voor uw beoordeling.
Geweldig.
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Precies wat ik zocht Snelle levering
Bedankt voor uw 10!
"Like a glove"
Dank voor uw reactie!
Mijn man vindt het fijn dat ze lang genoeg zijn en niet steeds uit zijn broek gaan
Fijn om te horen, bedankt!
Dank!
Had feedback en een opmerking over onduidelijkheid omtrent het extra lange shirt gemeld na aankoop. Werd hierna heel netjes terug gemaild met uitleg over het één en ander, super klantenservice! Product is gewoonweg top!
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Originele beoordeling
Jammer alleen dat er 5 euro bovenop de prijslijst alleen doordat ik xxl lengte bestelde. Dit is jullie corr business model waar jullie mee adverteren, dan moet je dit ook in je reclame verwerken óf die 5 euro extra niet vragen. Ook vindt ik de vele bijgeleverde kortingscodes van neven-bedrijven erg CHEAP overkomen, dit komt jullie niet ten goede, 1 zo’n bijgeleverde kortingscode is tot daar aan toe. Product is top!
Bedankt voor uw beoordeling, wij hebben u een prive bericht gestuurd.