Uitstekende producten
Dank voor uw 10!
Kwalitatief hoogwaardige product
Goed product
Dank!
Altijd op je rug omhoog kruipen van T-shirts gehad, nu met T-shirts van Girav geen last meer van. Vandaag bestellen en morgen echt in huis! Super service en een top product!!!!
Dank voor de mooie beoordeling! Zijn wij blij mee!
Uitzoeken op de site niet helemaal logisch...!! Levering echter zeer goed! Over T-shirts zelf ook tervreden..👍😜
Bedankt voor uw positieve feedback! Nemen wij mee!
Bestelling snel en in prima staat ontvangen. Keurige afhandeling van vragen. Prima kwaliteit van de geleverde artikelen.
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Geen vijf sterren omdat ze nog niet gewassen zijn en we kleur en lengte nog niet kunnen controleren
Bedankt voor de beoordeling.
gewoon goed
Dank!
Goede produkten. Worden snel geleverd.
Dank voor de beoordeling!
Heerlijke stof, goede pasvorm, goede kwaliteit
Bedankt voor de mooie 10!
Super snelle hulp bij vastlopen invoering bestelling op de site van Girav. Snelle levering.
Koop al jaren bij Girav en ben zeer tevreden. Site is duidelijk, bestellen gaat soepel en levering zeer snel
Hartelijk dank voor uw beoordeling, zijn wij blij mee!
Prima prijs / kwaliteit verhouding! Zeker aan te raden aan vrienden en familie.
Bedankt voor uw positieve feedback!
Niet echt goedkoop maar wel snelle bezorging
Dank!
Blij met de kwaliteit van de truien en het overhemd zit ook goed. Ga zeker vaker bestellen!
Top :-)
Dank u wel voor uw uw postieve feedback.
De zending en service zijn perfect,
Heb 6 zwarte en 6 witte shirts, ben er zeer tevreden mee, na wassen binnenstebuiten blijven ze goed. De service is ook top, snelle reactie per mail...super
Goed om te horen, dank voor uw beoordeling.
Shirts besteld en volgende dag geleverd. Shirts voelen goed aan en dragen lekker comfortabel. Lengte is even wennen maar wel fijn.
Dank u.
Kwaliteit is erg goed en nu blijft mijn rug tenminste bedekt
Bedankt.
Snelle levering en goede kwaliteit
Dank u wel voor uw beoordeling.
Mooie basic shirts die lekker lang zijn.
Bedankt.
Snelle levering voor de goede maat alles erg duidelijk
Dank.
Snelle levering. Maatvoering op de site is duidelijk en de pasvorm is dan ook prima
Dank, goed om te horen dat het duidelijk was.
makkelijk te dragen vest dat toch smart is
Dank u!