Zit geweldig en comformtabel

Ik had ze vorige keer al besteld voor mijn vriend en hij vond ze zo lekker zitten, daarom weer een bestelling gedaan.

Top kwaliteit t shirts

Prima service Snelle levering En mooie kwaliteit t shirts

Via de site de goede maat gekozen. Snelle levering, heerlijke shirts met goede pasvorm. Misschien een idee om er ook een logo service bij aan te bieden zodat m'n bedrijfsnaam er direct op kan.

Top kwaliteit

De kwaliteit is prima zwaar katoen lekker lang zo dat mensen met een maatje meer zo als ik niet constant met hun hemd uit hun broek lopen.

Snelle levering daarin een plus punt. Op de site staat echter dat het in de brievenbus past! 1 shirt met ontzettend veel verpakkingsmateriaal een doos in een doos en dan nog eens in het plastic. Waardoor het shirt niet in de brievenbus pas en de bestelling naar een afhaal punt gaat. Beetje overbodig, verder fijne shirts

Tevreden over de kwakiteit en over de lengte

Prettige shirts om te dragen. Daarnaast ervaar ik de lengte ook als prettig.

goede kwaliteit

Snelle levering prijs, kwaliteit prima

Snelle service.......duidelijke maten en modellen

Had ik eerder moeten doen!!!

S'avonds besteld en de volgende dag in huis! Dat noem ik service !!!!! Geweldig! Netjes ingepakt !! En wat een kwaliteit geweldig, mijn man zei ik voel niet eens dat ik een shirt aan heb.. nou dat zegt genoeg... de volgende bestelling zit al in de planning!!! Top Girav en thankx

Zitten top

‘s avonds besteld volgende ochtend al in huis, pasvorm perfect

Top spul

Heerlijk draagbaar.

Goede snelle levering

Perfect T shirt

Zeer snel geleverd

Fijne (lange) t-shirts onder mijn dagelijkse shirts

Draagt fijn. Ongemerkt.

Goede pasvorm, + Lengte.

Ik heb ze nog niet gewassen dus hier nog geen ervaring hoe ze zich houden, maar ik ga er wel van uit dat de kwaliteit goed zal zijn.

Fijn dat ik alles de volgende dag in huis had.

Goede kwaliteit. Fijn geholpen.

Fijne shirts, snelle levering

Vind de shirts erg prettig, zelfs nog langer dan ik had gedacht! Top. Bestellen gaat snel, duidelijke foto's, alles top! Moet ze nog wel dragen natuurlijk, dan weet ik het pas echt, maar eerste ervaring: top!

Mooi materiaal geweldig

Zit heerlijk

Heerlijk truitje dat heerlijk zit en goed staat, heel blij mee.

Uitstekend!

Uitstekend!

Een voorbeeld

Absoluut top web-shop. Éen nadeel, het is niet eenvoudig en te omslachtig om de medewerkers een bos bloemen te geven voor hun voorbeeldige en geweldige service.

Makkelijk bestellen, snel geleverd. Past prima, top

Makkelijk bestellen, snel geleverd. Past prima, top

Goeie kwaliteit, maar behoorlijk prijzig.

Kleding zit lekker en ziet er proper uit met de juiste lengte. De kwaliteit is prima, maar de prijs is behoorlijk duur.

Heerlijk om een girav t-shirt tedragen.

Geen blote rug meer en een hele fijne boord.

Snelle en goede levering

Prima product voor een goede prijs