Vlot geleverd
…..
Dank
Waardeloze stof
Jammer dat ons Hanoi shirt niet bevalt, u kunt deze altijd gratis retourneren! Wij bieden ook 100% Katoen & 95% Katoen met 5% elastan shirts aan, wellicht zijn deze shirts een betere optie voor u.
Als t-shirts niet "langer" passend zijn a.g.v. een Bourgondische omvang, kom je al snel bij Girav terecht. En "terecht"want nu past alles weer.
Dank voor uw 10!
Goede kwaliteit en snelle levering
Dank u wel!
Domper: de extra lange man moet ineens meer betalen. Slogan zou moeten zijn : Girav, alleen voor een beetje lange en gewoon lange mannen. Echt lange mannen betalen vanaf nu nog meer!
We hebben u een mail gestuurd!
Na mijn ervaring met t-shirts van dit merk, nu ook een trui besteld. En opnieuw geen spijt van! Ik ben lang en slank. In reguliere maten is mijn eigen maat te kort voor rug en armen, neem ik een maat groter dan wordt de trui veel te wijd. Bij Girav wordt hiermee gelukkig rekening gehouden: lang betekent niet altijd "maatje meer".
Dank u wel Wim!
Zie bovenstaand, ik ben helemaal tevreden.
Wij zijn blij met uw 10!
Bestelling vlot gemaakt en in huis. Voor het eerst artikelen retour gestuurd. Benieuwd hoe dat gaat.
Dank!
Dankzij de maattabel gelijk de juist maat gevonden, goede pasvorm!
Daar zijn wij blij om!
1 shirt. Mooi past en kon door de brievenbus. Toppie
Dank u wel!
Ik had 2 poloshirts en 2 (regular fit) overhemden besteld. De poloshirts zijn goed, zitten lekker, maar de overhemden zijn kwalitatief van slechte kwaliteit. En dat voor die prijs!! Voor een overhemd van 2 of 3 tientjes heb ik betere kwaliteit. Voor mij dus nooit meer bij Girav overhemden bestellen.
We hebben u een mail gestuurd!
Infomatieeve, klantvriendelijke en duidelijke website.
Heel erg bedankt!
Ik heb de online rekentool gebruikt om te weten te komen welke maat mijn shirts moesten hebben. Ik kwam uiteindelijk bij de middelste variant uit. Toen ik ze thuis kreeg, had het een jurk kunnen zijn. Wat mij betreft moet de rekentool dan ook aangepast worden. Verder was het shirt wat ik gepast had van een prettige stof en heel snel geleverd. Dus qua kwaliteit prima. Ik kan ze dus wel aanbevelen, maar die rekentool is wel misleidend.
Beste Peter, Dank voor uw beoordeling, vervelend dat het shirt te lang was. U kunt deze uiteraard gratis retourneren! Ons maatadvies is iets waar we dagelijks mee bezig zijn om te verbeteren, helaas kunnen wij niet 100% garanderen dat dit ook altijd bij iedereen klopt. Excuses dat dit in uw geval niet naar wens was. Mocht u een beter maatadvies willen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen graag!
Blijven mooi
Dank!
Met mijn lengte van 2.05 meter altijd tekorte hemden en een blote onderrug. Dat is nu verleden tijd. Wat een comfort.! Ook mijn overhemd blijft beter zitten, heerlijk! Fijne stof, die je niet voelt zitten. Duidelijke website, makkelijk in gebruik. Snelle levering (1 dag)
Wij zijn blij met uw 10!
Zeer snelle levering, kleding zit perfect en stof voelt zeer goed aan
Dank!
Bizar dat ieder product een random lengte lijkt te hebben. Gewoon verschil van 10cm lengte tussen 2 identieke maten shirts.
Voor herhaling vatbaar
Dank!
Goede shirts, jammer van de enorme hoeveelheid e-mails voor een bestelling erg irritant zinloos en vooral overdreven.
De kwaliteit van shirts is erg goed. De shirts gaan lang mee. De lengte maten zorgen ervoor dat het shirt perfect zit voor lange mensen. Ook voor smallere en bredere personen. Een groot nadeel zijn de suffe prints. Er wordt veel gebruik gemaakt van doffe kleuren. Het zou leuk zijn als er wat vrolijker (hipper) kleuren wordt gebruikt.
Dank voor uw beoordeling! We proberen uw suggestie mee te nemen.
Iets besteld wat te groot uitviel en het zonder problemen kon ruilen
Dank voor uw beoordeling!
Makkelijke site, snelle levering, maar vooral ook een keuze in grijze t-shirts.
Dank!
Truien en t-shirts zitten perfect! Zeer tevreden
Helemaal goed !