Zit prima

.....

…..

Waardeloze stof

Waardeloze stof

niet alleen voor lange, maar ook voor Bourgondische mensen

Als t-shirts niet "langer" passend zijn a.g.v. een Bourgondische omvang, kom je al snel bij Girav terecht. En "terecht"want nu past alles weer.

Supper snel en correct geleverd

Goede kwaliteit en snelle levering

Girav alleen voor lange mannen

Domper: de extra lange man moet ineens meer betalen. Slogan zou moeten zijn : Girav, alleen voor een beetje lange en gewoon lange mannen. Echt lange mannen betalen vanaf nu nog meer!

Tevreden klant

Na mijn ervaring met t-shirts van dit merk, nu ook een trui besteld. En opnieuw geen spijt van! Ik ben lang en slank. In reguliere maten is mijn eigen maat te kort voor rug en armen, neem ik een maat groter dan wordt de trui veel te wijd. Bij Girav wordt hiermee gelukkig rekening gehouden: lang betekent niet altijd "maatje meer".

Past perfect, en lekker lang, geen blote rug meer,

Zie bovenstaand, ik ben helemaal tevreden.

Altijd fijne vlotte afhandeling

Bestelling vlot gemaakt en in huis. Voor het eerst artikelen retour gestuurd. Benieuwd hoe dat gaat.

Dankzij de maattabel gelijk de juist maat gevonden, goede pasvorm!

Dankzij de maattabel gelijk de juist maat gevonden, goede pasvorm!

Dikke prima

1 shirt. Mooi past en kon door de brievenbus. Toppie

Als een overhemd na een kwartier rond een knoopsgat scheurt is er kwalitatief toch echt iets mis

Ik had 2 poloshirts en 2 (regular fit) overhemden besteld. De poloshirts zijn goed, zitten lekker, maar de overhemden zijn kwalitatief van slechte kwaliteit. En dat voor die prijs!! Voor een overhemd van 2 of 3 tientjes heb ik betere kwaliteit. Voor mij dus nooit meer bij Girav overhemden bestellen.

Geweldige kwaliteit, prima pasvorm en prijs/kwaliteit verhouding.

Infomatieeve, klantvriendelijke en duidelijke website.

shirts na calculatie te lang

Ik heb de online rekentool gebruikt om te weten te komen welke maat mijn shirts moesten hebben. Ik kwam uiteindelijk bij de middelste variant uit. Toen ik ze thuis kreeg, had het een jurk kunnen zijn. Wat mij betreft moet de rekentool dan ook aangepast worden. Verder was het shirt wat ik gepast had van een prettige stof en heel snel geleverd. Dus qua kwaliteit prima. Ik kan ze dus wel aanbevelen, maar die rekentool is wel misleidend.

Blijven mooi

Eindelijk een passend hemd

Met mijn lengte van 2.05 meter altijd tekorte hemden en een blote onderrug. Dat is nu verleden tijd. Wat een comfort.! Ook mijn overhemd blijft beter zitten, heerlijk! Fijne stof, die je niet voelt zitten. Duidelijke website, makkelijk in gebruik. Snelle levering (1 dag)

Prima materiaal, levering zoals toegezegd en juiste informatie

Zeer snelle levering, kleding zit perfect en stof voelt zeer goed aan

Goede shirts maar lengte is inconsistent

Bizar dat ieder product een random lengte lijkt te hebben. Gewoon verschil van 10cm lengte tussen 2 identieke maten shirts.

Kwaliteit goed, nakomen afspraken goed, pasvorm goed.

Voor herhaling vatbaar

goede shirts

Goede shirts, jammer van de enorme hoeveelheid e-mails voor een bestelling erg irritant zinloos en vooral overdreven.

Goede kwaliteit kleding, maar suffe prints

De kwaliteit van shirts is erg goed. De shirts gaan lang mee. De lengte maten zorgen ervoor dat het shirt perfect zit voor lange mensen. Ook voor smallere en bredere personen. Een groot nadeel zijn de suffe prints. Er wordt veel gebruik gemaakt van doffe kleuren. Het zou leuk zijn als er wat vrolijker (hipper) kleuren wordt gebruikt.

Klantvriendelijk

Iets besteld wat te groot uitviel en het zonder problemen kon ruilen

Goede prijs - kwaliteit verhouding

Makkelijke site, snelle levering, maar vooral ook een keuze in grijze t-shirts.

Perfecte pasvorm

Truien en t-shirts zitten perfect! Zeer tevreden

Prima bedrijf

Helemaal goed !