Bevalt me uitstekend. Vaak ook mooie aanbiedingen bij Girav. Top!
Dank voor uw 10!
Prima kwaliteit. Snelle levering, shirt’s blijven goed
Dank voor uw 10!
De laatste levering van navy-shirts had veel grotere halsopening! Achteraf blijkt een andere soort door mij besteld te zijn. Girav heeft dat netjes opgelost door aan te bieden deze Shirts alsnog gratis te retourneren.
Originele beoordeling
De laatste levering van navy-shirts had veel grotere halsopening!
service is goed
Originele beoordeling
er zit verschil in xxl maat. had de zelfde lengte besteld zit ook verschil in en de een was scheef van onder.
Snel geleverd en mooie kwaliteit, op basis van maatadvies een l gekozen maar valt wat wijder dan verwacht
Dank! Voor het vinden van de juiste maat mag u ook graag contact opnemen met onze klantenservice.
De extra lengte van de shirts bevalt super. Kwaliteit van de stof maakt het prijskaartje goed.
Dank!
Prima t-shirts die je niet ziet onder een wit overhemd. Aanrader! Gekocht : Brisbane Light T-shirt, 2-pack Invisible
Dank!
Mooie shirts. Helaas geen SLF. de LF is net iets te lang voor mijn lengte. Verder top!!
Dank voor uw beoordeling. De SLF lengte verwachten wij volgende week weer op voorraad te hebben. U mag het shirt retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen.
Is elke euro waard
Dank voor uw 10!
Prima pasvorm en heerlijke stof
Dank voor uw 10!
Comfortabele shirts, die mooi blijven.
Dank!
Eindelijk een merk dat een goede pasvorm en ideale lengte verkoopt. Daarnaast mooi blijvend kwalitatief goed materiaal
Dank voor uw 10!
Voor het eerst een invisible shirt gekocht. Werkt echt goed bij het warme weer. Het voelt erg prettig aan. Voor het gevoel een stuk minder warm dan de normale shirt van Girav die ik al jaren draag. Klein minpunt bij de zending zit een tegoedbon voor Fonq die is bij ontvangst al ruim 2 maanden verlopen. Erg jammer want ook daar ben ik regelmatig klant 😉.
Dank voor uw 9! De fonQ code werkt wel gewoon, stond helaas alleen een verkeerde datum op. Excuses hiervoor!
Op 2 t shirts witte vlekken waar het karton zat.Ook zat er over datum kortings bon in van een bedrijf. Dit heeft Girav niet nodig.
Dank voor uw beoordeling, excuses voor de vlekken. mocht u interesse hebben om de shirts om te ruilen kunt u terecht bij onze klantenservice! Wat betreft de kortingsbon, deze is nog geldig!
Prettig om te dragen
Dank!
Snelle levering, op zondag. Goede kwaliteit produkten
Zeer tevreden over mijn shirts, alleen jammer van de slim fit. Mag ook regular fit zijn. En een meegestuurde kortingsbon van Fonq; altijd leuk, alleen jammer dat die al verlopen was.
Dank voor uw 10! De fonQ code werkt wel gewoon, stond helaas alleen een verkeerde datum op. Excuses hiervoor!
Eindelijk eens shirts die lang genoeg zijn om de rug te bedekken
Dank!
De afgelopen jaren probeer ik, door jaarlijks te bestellen, m'n GIRAV-garderobe op pijl te houden! Wanneer ik eens mail of telefonisch contact had, was dat altijd opgewekt, goed meedenkend de klant voorop en werd de bestelling efficiënt geregeld! Allen bij GIRAV: Complimenten! Paul
Hi Paul, heel erg bedankt voor uw beoordeling! Zijn wij uiteraard blij mee.
Fijne shirts van hoge kwaliteit met een goede pasvorm voor mijn partner.
Dank!
Mooie shirts, nu nog kijken hoe ze zich houden.
Dank voor uw 9!
Prima shirt. Zo fijn dat-ie wat langer is !!
Dank!!
Gewoon helder, fijne shirts en iedere keer snel geleverd.
Heel simpel, gewoon top
Dank!
Makkelijk besteld, snelle levering en een prima shirt
Dank voor uw beoordeling!