Heerlijk lang. Geen shirt meer uit mijn broek

Bevalt me uitstekend. Vaak ook mooie aanbiedingen bij Girav. Top!

Top shirt en snel geleverd

Prima kwaliteit. Snelle levering, shirt’s blijven goed

goed - uitstekend

De laatste levering van navy-shirts had veel grotere halsopening! Achteraf blijkt een andere soort door mij besteld te zijn. Girav heeft dat netjes opgelost door aan te bieden deze Shirts alsnog gratis te retourneren.

service

service is goed

Mooie stof/T-shirt, maat valt toch wat ruimer dan verwacht

Snel geleverd en mooie kwaliteit, op basis van maatadvies een l gekozen maar valt wat wijder dan verwacht

super kwaliteit!

De extra lengte van de shirts bevalt super. Kwaliteit van de stof maakt het prijskaartje goed.

Top t-shirts voor onder witte overhemd

Prima t-shirts die je niet ziet onder een wit overhemd. Aanrader! Gekocht : Brisbane Light T-shirt, 2-pack Invisible

Mooi shirts

Mooie shirts. Helaas geen SLF. de LF is net iets te lang voor mijn lengte. Verder top!!

Goede kwaliteit

Is elke euro waard

Uitstekend shirt

Prima pasvorm en heerlijke stof

Goede shirts, snelle verzending.

Comfortabele shirts, die mooi blijven.

Super pasvorm en mooi kwalitatief materiaal

Eindelijk een merk dat een goede pasvorm en ideale lengte verkoopt. Daarnaast mooi blijvend kwalitatief goed materiaal

Heel fijn shirt

Voor het eerst een invisible shirt gekocht. Werkt echt goed bij het warme weer. Het voelt erg prettig aan. Voor het gevoel een stuk minder warm dan de normale shirt van Girav die ik al jaren draag. Klein minpunt bij de zending zit een tegoedbon voor Fonq die is bij ontvangst al ruim 2 maanden verlopen. Erg jammer want ook daar ben ik regelmatig klant 😉.

Helaas dit keer niet

Op 2 t shirts witte vlekken waar het karton zat.Ook zat er over datum kortings bon in van een bedrijf. Dit heeft Girav niet nodig.

Tevreden

Prettig om te dragen

Prima service, fijne kwaliteit produkten

Snelle levering, op zondag. Goede kwaliteit produkten

De shirts zijn goed van kwaliteit en lekker lang!

Zeer tevreden over mijn shirts, alleen jammer van de slim fit. Mag ook regular fit zijn. En een meegestuurde kortingsbon van Fonq; altijd leuk, alleen jammer dat die al verlopen was.

Fantastisch!

Eindelijk eens shirts die lang genoeg zijn om de rug te bedekken

Al jaren weet ik welke maten mij 't beste zitten, dus grijp ik nooit mis bij GIRAV!

De afgelopen jaren probeer ik, door jaarlijks te bestellen, m'n GIRAV-garderobe op pijl te houden! Wanneer ik eens mail of telefonisch contact had, was dat altijd opgewekt, goed meedenkend de klant voorop en werd de bestelling efficiënt geregeld! Allen bij GIRAV: Complimenten! Paul

Fijne shirts van hoge kwaliteit met een goede pasvorm voor mijn partner.

Top shirts

Mooie shirts, nu nog kijken hoe ze zich houden.

Prima shirt. Zo fijn dat-ie wat langer is !!

Prima shirt. Zo fijn dat-ie wat langer is !!

Top shirts, snel geleverd

Gewoon helder, fijne shirts en iedere keer snel geleverd.

Geweldige service

Heel simpel, gewoon top

Prima Shirt, zit lekker

Makkelijk besteld, snelle levering en een prima shirt