Prima verpakt, is ook makkelijk terug te sturen. Uitstekend van kwaliteit en eindelijk een prima pasvorm. Girav: ik kan het iedereen aanraden !
Dank u wel!!
Precies wat ik gedacht had
Wij zijn blij met uw 10!
Goede shirts die ruim genoeg zijn. Kwaliteit voelt goed.
Dank voor uw beoordeling!
zacht, lang, aansluitend t-shirt zonder prikkende labels, fijn
Dank u wel!
Eindelijk een shirt wat mooi blijft, goed zit en niet te kort is.
Wij zijn blij met uw 10!
Duidelijke omschrijving van product en mogelijkheden. Prima
Dank voor uw beoordeling!
Ik heb er geen ervaring mee, is een cadeautje voor mijn zoon.
Dank!
T-shirts zaten helaas té strak
Dank voor uw beoordeling! U kunt de shirts gratis retourneren via DHL.
Prima shirts , enig puntje is de lever tijd, Er stond besteld voor 24:00 uur morgen geleverd , maar ik kreeg hem pas 3 dagen later.
Dank! Vervelend dat uw bestelling pas 3 dagen later kwam. U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice hierover.
de extra lange maat zijn voor mij een reden waarom ik bestel
Dank voor uw beoordeling!
Eerste bestelling was prima en de volgende ga ik zo plaatsen. Prima site, goede communicatie en snelle levering
Alles is perfect gegaan.
Dank voor uw 10!
In principe zijn de shirts enzo prima, en fijn dat ze in meerdere lengtes enzo zijn. Ik had een mail gestuurd voor ondershirts die zweetvrij zijn, krijg de HANOI shirts aanbevolen alleen helpen deze helaas niet voor mij.
Beste Maurice, Vervelend dat deze niet bij u werken, excuses hiervoor! Hopelijk heeft u een betere ervaring bij onze andere shirts.
Snelle service, mooie kwaliteit en een shirt die de rug bedekt.
Wij zijn blij met uw 10!
blijk toch een slank postuur te hebben ipv een normaal postuur
Dank voor uw beoordeling.
Op de website staan veel modellen T-shirts, waardoor het maken van een keuze wat lastig kan zijn. Maar éénmaal het juiste model en de maat gevonden, dan is het een feestje. De T-shirts worden snel geleverd en zitten als gegoten!
Dank voor uw beoordeling!
Na de nodige problemen met de verzending een keurige en gewaardeerde spoed oplossing geboden!
Beste Nick, ik zie dat mijn collega inmiddels contact met u heeft opgenomen wat betreft uw pakket. Hopelijk ontvangt u deze snel, want zo hoort het uiteraard niet te gaan! Nogmaals onze excuses.
Originele beoordeling
Een week na bestellen de order nog steeds niet binnen? Na 5 dagen contact gezocht, netjes te woord gestaan en me beloofd de order me nogmaals te versturen als ik de eerste zending teug wil sturen bij dubbel ontvangst. Ook deze tweede order nog niet binnen na twee dagen... Het probleem mag dan wellicht bij de pakketdienst liggen, maar dat maakt het niet minder vervelend.
Correcte levering en alles met een goede pasvorm
Dank u wel!
Goede pasvorm mooie kwaliteit. Prima sortering en snelle levering. Niets dan lof.
Dank voor uw 10!
kwalitatief goede producten, snelle levering, wel prijzig
Dank!
Zit lekker krimpt niet.