Voor mijn man T shirts slim git, extra lang, met korte mouwen besteld, kruipt niet omhoog en de stof is kreukvrij, ook uit de droger. Mijn man is er heel blij mee. Ga ook die met lange mouwen bestellen.
Fijn om te lezen dat uw Girav shirts naar wens zijn! Bedankt
OK!
OK! Bedankt voor uw 10!
Heb 2 t shirts als proef besteld. Heb besloten om een 6 pack te bestellen. Dus ben zeer tevreden. Bovendien bedankt voor de was tips.
Fijn dat onze Girav shirts naar wens zijn! U bedankt!
Prefect
Bedankt voor uw 10 :)!
Zeer mooie t-shirts en voor je rug (heel belangrijk) lekker lang.
Bedankt! Fijn dat u blij bent met onze shirts.
Fijne shirts. Genoeg verschillende om altijd de juiste te vinden.
Bedankt voor uw 10!
Zitten prima en lekker lang, goede aankoop.
Bedankt!
eerst 2 polo's besteld om te kijken of de maat idd klopte. volgende nog 2 polo's en 2 shirts besteld. Helemaal tevreden
Goed om te lezen Linda! Bedankt.
snelle levering en mooie shirts
Bedankt voor uw 10!
eindelijk een t-shirt dat de juiste lengte heeft om niet uit mijn broek te gaan hangen
Fijn dat onze Girav shirts al gegoten zitten!
zeer goede kwaliteit niet goedkoop maar waar voor je geld. we zijn er heel blij mee aangezien mijn nogal een flinke maat heeft pst deze shirts perfect.
Bedankt Henny! Fijn dat onze Girav shirts perfect passen!
Maar is altijd goed
Bedankt namens team Girav!
fijne stof zit goed en neem er nog een paar bij
Fijn dat onze Girav shirts lekker zitten!
Snelle levering, ik heb contact gehad via whatsapp over mijn bestelling. Ik kreeg snel antwoord en de service is top! Mijn partner is blij met de shirts. Ze zijn van goede kwaliteit!
Bedankt Karin! Goed om te lezen dat u onze Girav shirts van goede kwaliteit vindt, veel plezier ervan!
Maat opmeten zoals op de site wordt verteld klopt precies T - shirts worden opmaat en op de gewenste lengte geleverd.
Bedankt Henk! Fijn dat ons artikel voldoet aan uw verwachting.
super snelle bezorging. aanvankelijk uitgegaan van jullie maattabel en gekozen voor een xxl/long fit. deze bleek veel te groot en retour gedaan (ook super overigens). nu xl/long fit in huis en zit werelds!!
Beste Steven, goed om te lezen dat u nu de juiste maat hebt!
Goed product , ga er meer bestellen
Fijn om te lezen!
Bestelling geplaatst, heel vlot geleverd, en de kwaliteit van de shirts is super, erg tevreden, ga hier zeker vaker mijn shirts bestellen. Ronald
Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze Girav shirts!
Sinds ik 7 jaar geleden mijn 1 shirt kocht draag ik niks anders meer!
Bedankt voor uw beoordeling!!
Na een probleempje met een trui contact opgenomen met de service balie. En er is een nieuwe trui geleverd. Helemaal top.
Bedankt Koos!!
Prachtig overhemd Torino besteld, mooi verpakt, mooi overhemd en snel geleverd, dus dik tevreden. Zou zeker mensen aanraden bij Girav te kopen dit omdat ik ook andere T-Shirts gekocht heb en ook hierover zeer tevreden ben.
Heel erg bedankt voor uw beoordeling!
Fijne shirts! Bij mijn eerste bestelling had ik de maat gebaseerd op de Girav maatkiezer, de Long Fit (+6 cm). Maar die bleken veel te lang, onderkant kwam gelijk met onderkant onderbroek. Retour gestuurd en de Standard Long Fit (+2cm) besteld, die zitten prima. Retour afhandeling werkt prima overigens.
Bedankt voor uw beoordeling! We zijn dagelijks bezig om onze maatkiezer nog beter te maken.
Toen ik bij een ander de T-shirts zag, wilde k er zelf ook een paar. De kwaliteit van de producten is uitstekend en het is een plezier deze kleding te dragen...al van een afstand kan je zien dat het hier gaat om een kwalitatief hoogwaardig product.
Bedankt namens Girav voor uw positieve beoordeling!
Zit geweldig (vooral de lengte) voelt zacht aan kwalitatief een mooi product.
Bedankt Jan, fijn dat u tevreden bent!
Goede en snelle klantenservice. Perfect advies qua maatvoering!
Bedankt Mirco! Girav is blij met jouw beoordeling!