Pluspunten
- Snelle levering - Duidelijke website/informatie - Kwalitatief product
VerbeterpuntenIk wilde ook een andere kleur deze was helaas niet in mijn maat beschikbaar.
Hi Jorrit, dank voor uw beoordeling. Vinden wij leuk!
Pluspunten
Goede maathulp, snelle levering en goede kwaliteit
VerbeterpuntenAssortiment met wat overhemden met motief, in plaats van alleen uni's.
Hi René, fijn dat u blij bent! wij nemen uw suggestie mee.
Dank voor de 10!
Pluspunten
snelle en keurig verpakte levering
Hi Marga, wij zijn blij met uw 10. Dank!
Pluspunten
makkelijke website, goede product- en maatinformatie
Verbeterpuntengeen
Hi Piet, hartelijk dank voor uw beoordeling!
Dank voor de 10!
Pluspunten
Erg goede service voor een hoog kwaliteitsprodukt.
VerbeterpuntenBegin A.u.b. een dames lijn
Beste Jeanette, we nemen uw suggestie mee. Dank voor de 9!!
Pluspunten
Duidelijke site en bij vragen een snelle, vriendelijke en duidelijke chat functie
VerbeterpuntenMisschien wat meer V-hals t-shirts met een V-hals die wat minder laag is dan de Valencia shirts (meer Barcelona-achtig)
Dank voor de 10!
Pluspunten
manier en snelheid van bestellen, goede kwaliteit/prijs verhouding
Verbeterpuntenik mis bij T-shirts wat meer kleuren. Geel, oranje, licht blauw etc. zou welkom zijn.
Dank voor uw beoordeling!
Overhemd zelf is saai. Geen extra kleurig knoopje of kleurtje stof in de kraag. Mouwen met lengte 7 zijn net aan pas. En hebben ook geen dubbele manchet of knoopsgat voor een manchetknoop. Ik zou graag ook een modelletje zien in de toekomst die deze feedback in zich heeft. Want bedrag per overhemd is best fors en daar Kun je het voor laten maken ......
Beste Edwin, Dank voor uw feedback. Wij gaan deze uiteraard mee te nemen!!
Pluspunten
Reguliere shirts waren altijd net te kort, eindelijk shirts en nu ook polos in een pasvorm geschikt voor mij. En dat ook nog in een goede kwaliteit. Top!
VerbeterpuntenFijn dat jullie met polos zijn begonnen zonder opdruk. Leuk als deze in nog meer kleuren gaan komen.
Pluspunten
Mijn partner met z'n 2,03 meter kan nooit goeie kleding vinden, aangezien hij ook nog vrij dun is is dit helemaal lastig. Bij girav past het perfect. En het materiaal blijft ook heel erg mooi!
Pluspunten
Eindelijk shirts voor mannen van 196cm en wat flinker
Weinig verschillende soorten t-shirts met prints