Pluspunten
Helemaal wat ik wilde! Ideaal dat je meer maten hebt dan allen XL, L, M of S. Ik ben super blij met mijn producten en levering!
Pluspunten
Overzichtelijk kiezen, snelle levering, goed verpakt, redelijke prijs
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Goede informatie en snelle levering.
VerbeterpuntenMeer keuze in kleuren en modellen aanbrengen in het assortiment.
witte t-shirt schijnt wmbt te veel door om zo te dragen onder een colbert, gilet of vest.
Pluspunten
fijn dat er direct gechat kan worden zodat ik weet welke maat ik nodig heb. de volgende dag echt al in huis.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik wilde voor mijn vader tshirts bestellen voor onder het hemd. Ik wist echt niet welke maat. Via de chat doorverwezen naar medewerken. De maat die zij adviseerde is goed. Vader wil nog meer van deze shirts.
Pluspunten
Ik ben goed geholpen en super snelle levering!
Pluspunten
Goede kwaliteit met een supersnelle levertijd.
VerbeterpuntenEr wordt gebruik gemaakt van twee verschillende maattabellen: op basis van opmeten (meest precies). Of op basis van lengte, gewicht en type bouw. Het is niet duidelijk en eenduidig. Ook niet op welk type blouse de betreffende maattabel is gebaseerd.
Pluspunten
Prima kwaliteit T-shirts
Pluspunten
Goede kwaliteit en perfecte pasvorm. De overhemden zijn ook erg fijn
Het zou fijn zijn als de shirts in meer kleuren leverbaar zijn (Hong Kong, Oslo en Jakarta
Pluspunten
Perfecte pasvorm. Goed geholpen aan de telefoon.
VerbeterpuntenZou mooi zijn als jullie niet enkel keuzevrijheid bieden in kleurkeuze, maar ook in patronen. En meer heldere kleuren ook.
Pluspunten
VerbeterpuntenHeb er twee besteld. Shirts zitten goed alleen prijs is te hoog. Ga niet nog meer bestellen
Geachte heer Kreuger, Bedankt voor uw review. Fijn dat de shirts goed zitten, de klantenservice zal via uw mailadres contact met u opnemen om de prijs nader toe te lichten.
Pluspunten
Eindelijk kwaliteit t-shirts die heerlijk zitten, een mooie pasvorm hebben en betaalbaar zijn. Voor iemand van mijn lengte en breedte kan dat nog wel eens lastig zijn.
Pluspunten
Nazorg en service is perfect: naad van een trui was na 2 maanden losgekomen, aangemeld bij klantenservice met foto, volgende dag een nieuwe trui in huis. Top-service!
Pluspunten
Super snelle levering. Echt heel prettig.
VerbeterpuntenRekentool voor de maat is een maatje te optimistisch ;)