De broeken zitten heerlijk en zijn van een goede kwaliteit. Jammer dat het zo duur is bij Girav anders zou ik zeker meer in mijn kast hebben hangen.
Super dat de broeken zo lekker zitten en goed bevallen! We snappen dat onze prijzen wat hoger liggen, maar zo kunnen we wel kwaliteit en een lange levensduur garanderen. Bedankt voor je fijne review!
Mooie en goede kwaliteit van de polo’s. Bedankt voor de snelle zending
Dankjewel voor je positieve reactie, en fijn dat de polo’s snel bij je waren!
Veel keus, snelle levering, goede kwaliteit!
Bedankt!
Hemden zitten goed ! Alleen jammer van de slechte kwaliteit. Na een jaar zijn ze helemaal gaar, voor dat geld vind ik de kwaliteit gewoon slecht!!
Bedankt voor uw feedback en fijn dat de hemden qua pasvorm goed zitten. Jammer om te horen dat de kwaliteit niet naar verwachting is. Over het algemeen gaan onze shirts bij normaal gebruik en onderhoud lang mee, maar hoe vaker ze gedragen en gewassen worden, hoe sneller slijtage kan optreden. We vinden het vervelend dat dit uw ervaring is en geven uw feedback door aan ons productteam. Mocht u dit verder willen bespreken, neem gerust contact op met onze klantenservice, dan kijken we graag met u mee
Goede service en kwaliteit
Wat een prachtige feedback, bedankt! Service en kwaliteit staan bij ons voorop, fijn dat dit zo ervaren wordt
T shirts gaan lang mee en pasvorm na 4 jaar nog steeds goed. Voor mij een reden om weer nieuwe te kopen bij Girav.
Wat geweldig om te horen dat onze T-shirts ook na 4 jaar nog zo goed bevallen! Dank voor je vertrouwen en veel plezier met je nieuwe Girav shirts!
Prima levering, prima shirts
Super, een 10, dat is goed om te horen!
Eigenlijk niet anders gewend. Al jaren een uitstekende service
Wat een mooie beoordeling, dank en veel plezier van de shirts!
Snelle levering, goede kwaliteit en passende hulp!
Bedankt!
Helaas maar 3 keer XL Mag ook 4 keer XL in de collectie?
Bedankt voor je review en feedback! Onze collectie gaat tot 3XL. Soms valt onze 3XL ruimer en kan deze ook passen – het is daarom handig om even de maattabel te checken. En: we hebben oversized shirts, wellicht dat dat ook een idee is. We nemen je wens voor 4XL zeker mee in onze productontwikkeling!
Heerlijke shirts
Heerlijk om te lezen, bedankt voor je mooie compliment!
De T-shirts zijn van uitstekende kwaliteit: recht van draad geknipt, degelijke katoen en een goede, nette afwerking.
Een 10: heel fijn, bedankt en veel plezier van de shirts!
En lang genoeg. Superfijn!
Lang genoeg moet het ook zijn, dank voor de beoordeling en veel plezier van de shirts!
Nadat er een gat in mijn sok zat. 1 dag later een nieuw pakket van 3 sokken gekregen Goede klantenservice en afhandeling. Ben super blij met de kleding en sokken
Bedankt!
Ik bestel voor mijn man en zoon alleen nog Girav !
Wat een leuke beoordeling, daar worden wij heel blij van!
Wat fijn, alles top, dat horen wij graag. Veel plezier van de shirts!
Een erg mooie kwaliteit shirts! Geweldig dat ze zo lang zijn. Geen blote rug meer bij iedere beweging :-) Ideaal!
Bedankt!
Mooie shirts van goede kwaliteit voor een fijne prijs
Wij van Team Girav zijn heel blij met een 10!
Polo goede kleur,goede maat,goede lengte,maar hele rare mouwinzet/schouder.Net of je puntjes ad schouders had.Retour gestuurd.
Beste M.A. Brandwijk, Hartelijk dank voor uw beoordeling en feedback. Wat jammer dat de mouwinzet van de polo niet naar wens was. Onze klantenservice zal via e-mail contact met u opnemen om te kijken of we u verder kunnen helpen met een passende oplossing.
Snel geleverd en mooie t-shirts.
Beste Laura, Wat fijn dat uw nieuwe T-shirts snel geleverd zijn. Heel veel plezier ermee!
Snelle levering en heerlijk zittende shirts, eindelijk shirts met de juiste lengte
Beste Frieda, Bedankt voor uw positieve feedback. Vinden wij leuk om te lezen. Veel plezier met uw aankoop!
Vlotte afhandeling van bestelling. Kwaliteit producten.
Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de pasvorm en de kwaliteit.
Heel blij met de 3 t-shirts. De eibnige min punt dat er wi ig kleur keize is.
Beste A. Loueman, Bedankt voor uw review en uw 10! Fijn dat u blij bent met de t-shirts. We nemen uw feedback over de kleurkeuze zeker mee.
top kwaliteit en super snel geleverd
Bedankt voor uw review en uw 10! Fijn dat u tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit.
Goed geregeld
Beste Philip, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat alles naar wens is!