Gewoon goed
Gewoon heel fijn, bedankt en veel plezier ervan!
En goed passend.
Wij van Team Girav zijn heel blij met een 10, bedankt!
Kwaliteit is goed zodat ik nalevering besteld heb.
Dat horen wij graag, veel plezier ervan!
Zie boven
Bedankt voor de beoordeling!
De kraag van de bestelde shirts (3xgroen en 3x blauw) maat S is wijder als de witte maat S Vreemd is toch dezelfde maat!
Bedankt voor het mooie cijfer. Het is inderdaad vreemd dat u een verschil opmerkt bij de Sydney ondanks dat het om dezelfde maat gaat. U mag contact met onze klantenservice opnemen ([email protected]), wellicht gaat het hier om een productiefout?
Lekker zacht prima pasvorm
Een 10: hartelijk dank!
Bedankt voor je beoordeling. Onze klantenservice stuurt een mail, om te achterhalen wat er eventueel nog verbeterd kan worden!
Al vaker t-shirts besteld. Blijven heel lang mooi.
Een 10: daar worden wij heel blij van, bedankt!
Zijn supermooi, en heerlijk lang, zodat het t-shirt goed in de lange broek blijft zitten!
Wij van Team Girav zijn heel blij met jouw 9!
Goede kwaliteit en pasvorm. Maar ik moet zeggen, dat mag ook wel voor die prijs.
Bedankt voor je beoordeling!
Probleemloze bestelling en levering
Wij van Team Girav zijn heel blij met je beoordeling, bedankt!
Zelfs de extra long is te kort...
Wat jammer dat het niet lang genoeg voor je was. Wij hanteren drie lengtematen, wellicht dat bij jou de verhouding torso / benen verschilt met het gemiddelde dat wij hanteren. Dat zou kunnen. Het beste kun je de maattabel even raadplegen, dan weet je zeker op voorhand of het lang genoeg zal zijn!
Ben tevreden
Bedankt, fijn om te horen dat je tevreden bent met Girav!
Ik ben 2.04 meter lang gemixt met een Bourgondische bouw en ik heb "stad en land" afgezocht naar fatsoenlijk zittende shirts in een lengtemaat. Grootste obstakel voor mij is dat andere merken vaak bij het concept plus-size in de breedte ruim voorzien, maar het gegeven lengte overslaat. Dat is nu voorbij. De shirts van Girav zitten perfect, kleden af, en zijn voor mij perfect qua lengte. Ik heb nog geen 10 gegeven; dat hangt af van hoe de shirts de tand des tijds doorstaan. Hoe zitten ze na 5 a 10 wasbeurten? Hoeveel krimpen ze? Hoe is de kleurvastheid? Allemaal dingen die ik pas weet na zoveel tijd. Mijn verwachting is echter goed.
Beste Lambert, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie beoordeling! Wat fijn dat uw zoektocht is geslaagd en u bij ons de perfecte maat heeft gevonden. We wensen u veel en langdurig plezier van uw aankoop en een heel fijn weekend!
Fijne shirts, goede kwaliteit. Niet goedkoop, maar is het wel waard.
Beste Bart, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en een fijne dag!
Mooie shirts prima kwaliteit snel geleverd
Beste Andre, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! 😊
Net iets langer en de stof is net iets dikker dan het merk wat ik hiervoor had.
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent met uw aankoop. Veel plezier ermee en een fijne dag gewenst!
Mooie joggingbroek en voor het eerst niet te kort! Wel een pittige prijs, daarom geen 10
Beste Paul, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat de broek lang genoeg is. Veel plezier met uw aankoop en een fijne dag gewenst!
Al jaren klant van Girav. Goede service en snelle levering. Mooie en goede kwaliteit van het produkt.
Beste Kees, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Wat fijn om te horen dat u als vaste klant nog steeds zo tevreden bent met ons. Dat waarderen we enorm! We wensen u veel plezier met uw aankoop en een heel fijn weekend!
Zeer snel geleverd na bestelling.
Beste Erwin, bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u uw bestelling snel in huis had. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en een fijn weekend!
Past goed extra lang
Beste Johan, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Daar worden wij blij van! 😊
In winkel heb ik met mijn postuur (slank, 2,04m) vaak moeite met het vinden van een passende trui. Mouwen te kort of taille te ruim. Dit was mijn eerste bestelling (maat L met extra lang). Perfecte pasvorm. Aanrader!
Beste Peter, bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u een passende maat bij ons heeft gevonden. Daar doen we het voor! Veel plezier met uw aankoop en een fijn weekend gewenst!
Nog niet gepast. Wat is het wasvoorschrift?
Beste Einte, bedankt voor uw beoordeling en uw bestelling. Onze Sydney T-shirts wast u op maximaal 40°, met soortgelijke kleuren. Laat uw T-shirt drogen aan de waslijn. Gebruik liever geen droger, dit zal de levensduur van uw mooie T-shirt flink verminderen en hem sneller laten krimpen. U mag uw T-shirt op warme temperatuur strijken. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en een fijne dag!
Fijne T-shirts, snelle levering
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw 10! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw aankoop en een hele fijne dag!
ik heb nog niks gezien, dus geen oordeel
Beste Udo, Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat u uw pakketje nog iet ontvangen heeft. De trackinglink geeft aan dat deze bij een pakketpunt ligt. Onze klantenservice heeft via de mail contact met u opgenomen. Fijne dag gewenst!