Pluspunten
Mooie t-shirts en truien op de goede lengte. En ze blijven heel lang goed in vorm.
VerbeterpuntenMeer shirts met prints en dan niet alleen over amerika
Pluspunten
Kwaliteit en communicatie
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
IXL dj&events
VerbeterpuntenIXL dj&events
Pluspunten
Kwaliteit, service, acties
VerbeterpuntenDe prijzen zijn erg hoog
Pluspunten
N.a.v. een eerste bestelling zijn mijn ervaringen uiterst positief. De webshop is overzichtelijk en het bestelproces is eenvoudig. Het leveren ging soepel en alles zat netjes verpakt.
VerbeterpuntenOp de plaatjes zien de T-shirts er bijna allemaal hetzelfde uit, alleen aan de namen van de steden kun je zien dat er een verschil in zit. Ik vind dan niet even duidelijk wat het grote verschil is, buiten de kleur en hals om. Tevens vind ik het 'bij de fabrikant zelf bestellen' mooie marketing, maar de T-shirts zijn niet echt voordeliger. Maar ach, voor het strookje meer katoen zodat mijn shirt niet naar 1 keer bewegen uit mijn broek vliegt is ook wat waard.
Pluspunten
Fijne shirts, snelle levering. Ik had een kortingscode die niet werkte, maar dit is via de chat super snel opgelost. Dank!
T-shirts hebben een erge krappe nek. iig voor 3xl/XLF
Pluspunten
de maten van de overhemden passen precies ondanks dat
Pluspunten
Uitstekend advies mbt maatvoering. Alles past perfect. Kwaliteit is eveneens geweldig. En zeer snel geleverd. Voor mij niets anders meer.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering Prima kwaliteit Goede informatie over maattabel
Andere reclame