Pluspunten
Super snel geleverd, passen prima! Dit is mijn eerste bestelling en de eerste indruk is prima!
Pluspunten
Goede kleding. Maten passen goed bij mij en ik heb heel vaak last dat kleding niet past omdat ik lang ben.
Verbeterpuntenmeer shirts met meer print plaatjes
Het produkt s anders dan op de foto
Pluspunten
***** Snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Top shirt. Goede lengte. Vooral onder een overhemd.
Pluspunten
Eindelijk t-shirts met lengte, kwaliteit is goed, blijven mooi in model na het wassen, kan in de droger.
VerbeterpuntenIk zou het fijn vinden als de ruglengte van de shirts vermeld wordt die je mag verwachten te ontvangen, nu was het de eerste keer gokken hoe de shirts zouden vallen.
Pluspunten
Doen wat ze beloven. Maat klopt.
Pluspunten
Snel geleverd en goede kwaliteit
Pluspunten
Fantastische pasvorm, niets aan veranderen.
Pluspunten
Pakketjes worden per fiets gebracht
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke uitleg op de site over de vele verschillende shirts en maten.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ik ben heel tevreden met dit bedrijf. Ik had iets gekocht en gekozen om het pakketje later te laten bezorgen. Opeens kwam ik achter dat ik het pakketje eerder moest hebben. Ik heb gebeld en werd heel goed geholpen. De medewerker ging alles doen dat ik eerder het pakket kon krijgen. Het pakketje was de volgende dat bij mij thuis. Voor mij is deze service boven verwachten. Ik ben heel blij en zal zeker nog een aankoop doen! Mijn vriend is er ook heel blij met zijn kadootjes!
VerbeterpuntenHeb ik niet! Keep up the GOOD JOB!
Pluspunten
Perfecte service, perfecte shirts
Pluspunten
Ontzettend tevreden over alles wat ik besteld heb!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Kwaliteit en artikelen zijn top.
VerbeterpuntenLevering was 1 dag te laat, begrijpelijk gezien bestelling op Black Friday was.