Pluspunten
Ik top T shirts niks op aan te merken.
VerbeterpuntenHelaas al een aantal keer meerdere dagen op mijn bestelling gewacht.
Pluspunten
ik zou geen negatieve punt weten
Pluspunten
De lengte van de T-Shirts zijn perfect, altijd last van te korte T-Shirts gehad, maar dankzij Girav is dit probleem opgelost. De ronde hals sluit prachtig aan.. Ben erg tevreden met deze super T-Shirts zowel lengte als kwaliteit zijn geweldig. Voor mij nooit meer andere T-Shirts .
VerbeterpuntenBij de gewone T-Shirts had ik wel meer kleur en variatie in b.v een 'kleine' print willen zien.
Pluspunten
Waarmaken wat je belooft
Pluspunten
heldere en overzichtelijke website/websop
Verbeterpuntenontbreekt nu art.nummer; voor duidelijkheid en controlle van bestelling.
Pluspunten
Prima ervaringen over t-shirts en overhemden.
Afleveren op bepaald tijdstip door een Message te sturen op de dag van levering (ca. 1 uur van te voren).
Pluspunten
Goed en snel chat advies
Pluspunten
Heerlijke shirts, top kwaliteit!
Pluspunten
Komen afspraken na, teruggestuurde artikelen ook netjes gecrediteerd
Pluspunten
snel en goed(goed)
Jullie moeten belofte vandaag bestellen en morgen in huis waarmaken. Is al twee keer niet gelukt waarbij ik bij tweede al ruim een week wacht op pakket.
Pluspunten
Inderdaad lange shirts vooral de polo's met lange mouw zijn ideaal.
VerbeterpuntenLevering later dan aangegeven en zeer beperkt aanbod. Assortiment mag uitgebreider.
Pluspunten
Pasmaat klopt met de site.
VerbeterpuntenMeerdere producten. Vooral in de polo's en blouses. Graag niet alleen effen, maar hippe moderne design.
Pluspunten
Wordt perfect aangegeven welke maat je moet hebben voor welke lengte en welke pasvorm je moet hebben. Hierdoor weet je zeker dat je het goede besteld
Pluspunten
Goede pasvorm. Blijft ook zo na wassen. Het gaat hier over product met 5 procent elastane. De 100 procent katoen heb ik nog niet geprobeerd
Pluspunten
Mooie kwaliteit!
Pluspunten
Het Bestel proces is duidelijk en de levering is zeer snel.
Dat u al bij voorbaat schrijft "mocht u na 5 dagen nog niets ontvangen hebben....." wil zeggen dat u er direct vanuit gaat dat de levering te wensen overlaat. Bij mijn bestelling was dit ook inderdaad zo. Daar helemaal los van. Ik zou deze opmerking achterwege laten. Het boezemt niet veel vertrouwen in uw eigen afhandeling.